dromen #1


Ik heb de laatste maand weer een paar rare dromen gehad en die opgeschreven en wilde die wel met jullie delen.

  • mijn zusje en ik wilden weglopen van huis en we reden per motor weg en besloten toen we net weg waren onze rekeningen te plunderen en daar zagen we eerst de hond van mijn ouders en toen mijn moeder. geloofde niet dat mijn zusje het echt meende want bij haar deden ze moeilijk over het leegmaken van de rekening en bij mij niet. gaf het dus op en liep weg. (we kunnen geen van beiden motor rijden en durf niet eens achterop een motor te zitten)
  • concert met meerdere optredens en ik had staanplaatsen en bij het optreden van Epica begonnen de zitplaatsen te draaien en kwamen er overal danseressen vandaan.
  • winkelen in de Primark met vriendin L. en kocht een t-shirt van Anouk voor maar 3 euro. (vriendin L houdt niet eens van winkelen maar is wel een groot fan van Anouk)
  • ik ging stappen met een aantal bekende beautybloggers.
  • ik moest een belangrijke brief vertalen voor mijn baas en dat lukte met hulp. terwijl er een receptie aan de gang was zat ik de brief nog over te typen. (dat werk zou die nooit aan mij vragen maar aan de receptioniste, ik ben zelf een chemisch laborant die ook het werk doet van een betonlaborant)
  • concert van Marco Borsato en vriendin L. en ik hadden VIP plaatsen. (mijn vriendin L houdt niet van de muziek van hem ze is meer een rocker heb wel een andere vriendin die fan van hem is en met haar ben ik al een paar keer naar een concert van hem geweest)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.