I wanna marry “Harry”

ik zat te zappen en kwam dit tegen op TLC en kon het niet geloven. die meiden geloofden echt dat ze met prins Harry aan het strijden waren en dat een van hun zijn vrouw zou worden. in het begin weten ze niet dat hij de zogenaamde prins Harry is maar zodra ze het weten accepteren ze het ook zo maar zonder er iets bij te denken. dit is echt fout maar het erge was wel dat ik bleef kijken. heb alle acht afleveringen bijgevoegd zodat je ze kan zien.

fake vs real

Stel je voor dat je er net zo uitziet als de begeerde Britse vrijgezel Prins Harry. Staan de vrouwen dan ook voor jou in de rij? De doodnormale Matt Hicks – die als twee druppels water lijkt op de beroemde Prince of Wales – ervaart dit in het spectaculaire datingexperiment I Wanna Marry “Harry”.

Twaalf beeldschone Amerikaanse vrouwen doen mee aan een datingwedstrijd waarbij ze denken met de echte Prins Harry te maken te hebben, maar die in werkelijkheid Matt Hicks is. Ze verblijven in een prachtig kasteel op een groot Engels landgoed waar ze op allerlei manieren proberen deze “Harry” te veroveren. Aan het eind van elke aflevering wijst de vermeende prins twee vrouwen aan: De ene heeft pech en wordt naar huis gestuurd, de andere krijgt een speciale ontmoeting met hem en mag overnachten in de luxueuze crown suite.

Als aan het einde van dit zenuwslopende selectieproces de ware overblijft, volgt de echte ontknoping waarbij “Harry” onthult wie hij werkelijk is. Is hij dan nog net zo begeerlijk zonder zijn prinselijke titel of wint de liefde het van de status?

http://www.youtube.com/watch?v=VmU6tpPlmCk

 


One thought on “I wanna marry “Harry”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.