I love: Ritter sport

ik ben dol op chocolade en een van de lekkerste chocolade is een duits merk genaamd Ritter Sport. het is ook geen duur merk want voor een reep van 100 gram betaal je nog een euro. dat betaalde ik er de laatste keer voor maar koop deze repen vaak in Duitsland. ze hebben verschillende smaken en voor een ieder wel iets lekkers.

 Ritter Sport is a brand of chocolate from the Alfred Ritter GmbH & Co. KG. Company which is headquartered in Waldenbuch, Germany.

Each 100 gram square-shaped bar is divided into 16 smaller squares, creating a four-by-four pattern. In 2013 the company introduced a new version that is divided into 9 smaller squares using a three-by-three pattern. Large bars weighing 250 grams and 16.5 gram mini bars are also available, although in fewer varieties.

Advertisements

About acrazylady

Mijn naam is Tamara. ik ben geboren op 30 september 1979 in een klein dorpje in het oosten van het land. nu 36 jaar later ben ik werkzaam in een bedrijf wat alles maakt wat in het beton gaat en ik werk daar als laborante. ik woon op mezelf in een kleine stad in de Achterhoek maar ben geen superboerin. als je meer wilt weten vraag maar raak maar kan zijn dat je geen antwoord krijgt. groetjes Tamara
This entry was posted in I love ..... Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s