moviechallenge week 25

Jurassic world (2015)

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, hetgeen resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

film 73. ik vond de jurassic park films erg spannend en erg leuk en was benieuwd naar deze film. deze was erg spannend en de dinosaurussen zagen er erg goed uit. verhaal was soms een beetje voorspelbaar maar alles bij elkaar een hele spannende en zeer goede film. vond het trouwens wel knap dat ze met die naaldhakken kon rennen door de wildernis maar ik kan op op een betonnen vloer al niet eens fatsoenlijk op die dingen lopen laat staan rennen.

San Andreas (2015)

De beruchte San Andreasbreuk maakt zijn gevreesde reputatie waar. Californië wordt getroffen door een allesverwoestende aardbeving. Een SAR-helikopterpiloot (Dwayne Johnson) en zijn van hem vervreemde vrouw reizen van Los Angeles naar San Francisco, om hun enige dochter te redden. Hun gevaarlijke reis naar het noorden is slechts het begin.

film 74. dit is niet de eerste rampenfilm die ik heb gezien en ook niet de laatste. de San Andreasbreuk is een van de meest bekende breuken in Amerika en dit is iets wat in het echt kan gebeuren. er zitten veel bekende kopjes in deze film ook al hebben ze niet allemaal een even grote rol, sommige zijn maar kort in beeld.

Cinderella (2015)

Cinderella (Lily James) is een weeskind dat door haar stiefmoeder (Cate Blanchett) en stiefzussen (Sophie McShera en Holliday Grainger) onrechtvaardig wordt behandeld. Op een dag ontmoet ze in het bos een charmante vreemdeling met wie ze zich gelijk verwant voelt. Wanneer de koning een open uitnodiging voor een feest stuurt naar alle maagden van het land, hoopt ze dat de vreemdeling ook van de partij is. Maar haar stiefmoeder verbiedt haar te gaan en verscheurt Cinderella’s jurk.

 

film 75. ik denk dat iedereen wel het sprookje van Cinderella kent, de versie van Disney dan. dit was de versie van Disney maar dan in een echte film. een beetje zoetsappig maar wel een hele vermakelijke en leuke film. het is dat ik wist dat Helena Bonham Carter de goede fee speelt anders had ik haar niet zo snel herkend.

 

Advertisements

2 thoughts on “moviechallenge week 25

  1. hoi hoi
    vond jurasic world beetje tegenvallen ze hadden wat meer moeten ingaan op de ontwikkeling van die super dino….maar het was verder wel een leuke film.
    fijne avond, doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂

    1. had er van te voren ook niet zo veel verwacht dus ja dan valt hij snel mee. maar op zich was het een leuke film. ja klopt was leuker geweest als je meer wist over de ontwikkeling van die nieuwe dino

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s