moviechallenge week 27

Inside out (2015)

Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Midden-Westen van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley’s belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.

film 77. ik ben dol op animatiefilms en vond dit een leuke film. hij was grappig maar ook spannend en zelfs ook een beetje zielig. erg genoten van deze film.

dinosaur Island (2014)

De 13-jarige Lucas begint aan de vakantie van zijn leven. Door een ramp strandt hij op een vreemd eiland vol met spookschepen en prehistorische wezens. Tijdens het zoeken naar een teken van leven hoort hij in de verte een radiosignaal. Als hij verder de jungle intrekt ontmoet hij een mooi jong meisje dat beweert uit 1955 te komen. Samen beginnen ze aan een zoektocht om thuis te komen.

film 78. erg gewaardeerd werd deze film niet op moviemeter maar wilde hem toch een kans geven. het verhaal leek me wel leuk. de dinosauriërs zagen er wel erg mooi uit al waren ze soms wel erg kleurrijk.

tomorrowland (2015)

Samengebonden door een gedeeld lot, vertrekken een slimme optimistische tiener barstend van wetenschappelijke nieuwsgierigheid, en een voormalig kindgenie geteisterd door desillusie, op een gevaarlijke reis. Hun doel is om de geheimen van een enigmatische plek ergens in tijd en ruimte te vinden, die in hun gedeelde geheugen onder de naam ‘Tomorrowland’ bestaat.

film 79. vond de trailer er wel leuk uit zien en was wel benieuwd naar deze film. een leuke film die vrij spannend was. in het begin vond ik hem minder maar na een tijdje werd hij een stuk leuker en spannender. erg genoten van deze film.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s