bookchallenge week 29

boek 97 was een heel spannend boek maar wel een dun boekje wat erg makkelijk weg las. als ze deze zouden verfilmen zou het een hele enge horrorfilm worden. vind het ook leuk dat het boek er uit ziet als een ikea catalogus en ook al speelt het zich op een plek af het boek verveelt geen moment.

13129925Horrorstör – Grady Hendrix

Something strange is happening at the Orsk furniture superstore in Cleveland, Ohio. Every morning, employees arrive to find broken Kjerring bookshelves, shattered Glans water goblets, and smashed Liripip wardrobes. Sales are down, security cameras reveal nothing, and store managers are panicking.

To unravel the mystery, three employees volunteer to work a nine-hour dusk-till-dawn shift. In the dead of the night, they’ll patrol the empty showroom floor, investigate strange sights and sounds, and encounter horrors that defy the imagination.

A traditional haunted house story in a thoroughly contemporary setting, Horrorstör comes packaged in the form of a glossy mail order catalog, complete with product illustrations, a home delivery order form, and a map of Orsk’s labyrinthine showroom.

boek 98 was weer een deel van de huis van de nacht serie. deel 10 van deze serie. en ondanks dat het het tiende deel van een serie is verveelt die me niet. hij was weer spannend maar ook grappig. vind dit een leuke serie.

23172332Verborgen – P.C. Cast & Kristin Cast

Neferets ware aard is nu voor iedereen duidelijk, dus Zoey en haar vrienden hopen eindelijk hulp te krijgen bij het verdedigen van hun geliefde school tegen een kwaadaardige macht die elke dag sterker wordt. En ze zullen alle hulp hard nodig hebben, want Neferet is niet van plan zich zomaar gewonnen te geven.

boek 99 was een vampierenroman. ik ben dol op dit soort boekjes en heb er ook al heel wat verslonden. ze zijn een beetje voorspelbaar maar er zit hier niet alleen romantiek en erotiek in maar ook een beetje actie. ben dol op de boeken over de familie Argeneau.

12473349honger! – Lynsay Sands

Lucern Argeneau, gevierd schrijver én kluizenaar, zweert bij orde en regelmaat. Aangezien vrouwen enkel voor chaos zorgen, is de 612 jaar oude vampier niet van plan zich in te laten met de aantrekkelijke dame die zijn huis is binnengedrongen. Dat ze, als zijn redacteur, eist dat hij met zijn fans gaat práten maakt het alleen maar erger.

Maar Kate C. Leever is een vrouw met een missie en uiterst koppig bovendien. Ze zal niet rusten eer haar onuitstaanbare auteur uit haar hand eet. Zelfs al moet ze daarvoor létterlijk haar nek uitsteken…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s