movies i want to see #6

ook de afgelopen week geen films gezien dus weer een aantal films die ik heel graag wil zien.

Me and Earl and the Dying Girl (2015)

Greg Gaines is iemand die op kan gaan in elke sociale omgeving op school. Een ware gave. Hij is wat dat betreft een der laatste Mohikanen. Hij heeft slechts één goede vriend, genaamd Earl. Toch raakt hij bevriend met een nieuw persoon: een aan leukemie lijdend klasgenootje.

weer eentje waar ik het boek nog van moet en wil lezen maar de film lijkt me erg ontroerend maar ook erg grappig.

Pan (2015)

Een wees wordt naar de magische wereld van Neverland gebracht. Daar aangekomen wordt hij de redder van de inboorlingen en leidt hij een opstand tegen de gemene piraten van Neverland. Uiteindelijk ontdekt hij hier zijn lot, veranderen in de legendarische held Peter Pan.

ik hou van het verhaal van Peter Pan en ben ook erg benieuwd naar deze film.

The Last Witch Hunter (2015)

De huidige, moderne wereld bezit vele geheimen. Het meest verbazingwekkende geheim is dat heksen nog steeds onder de mensen leven en van plan zijn een dodelijke plaag op de mensheid los te laten. Al eeuwenlang vechten heksenjagers tegen deze onnatuurlijke vijand over de gehele wereld. Een van die heksenjagers is Kaulder, een dappere strijder die de Koningin wist te doden, maar hierbij vervloekt raakte met onsterfelijkheid. Inmiddels is Kaulder de enige overgebleven heksenjager die nog altijd de strijd aangaat met opstandige heksen en zijn verloren dierbaren moet missen. Wat Kaulder echter niet weet is dat de Koningin is herrezen en zint op wraak. Wat volgt is een epische strijd die het voorbestaan van het menselijke ras zal bepalen.

een film met Vin Diesel dat is een van de redenen waarom ik deze film graag wil zien maar de trailer zag er ook erg spannend uit. en hij heeft ook een Hollands tintje doordat Lotte Verbeek er in mee speelt.

Jem and the holograms (2015)

Een tienerwees, Jerrica Jem Benton, wordt een online zangsensatie en gaat samen met haar zusjes op een speurtocht door Los Angeles om de laatste boodschap die haar vader achterliet te ontcijferen.

ik zag hier laatst de trailer van en daarom wil ik deze film graag zien. en vond vroeger de tekenfilms hiervan erg leuk.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (2015)

Nadat Katniss als ‘spotgaai’ is uitgegroeid tot het symbool van de revolutie, beginnen zij en District 13 aan een totale oorlog tegen president Snow en het autocratische Capitool. Samen met haar naaste vrienden (Gale, Finnick en Peeta) waagt ze haar leven om een moordaanslag op president Snow te ensceneren, voor wie de vernietiging van Katniss een ware obsessie is geworden.

 

ik ben niet de enige die zich op deze film verheugt. me zus en ik willen die heel graag samen zien vooral na het zien van part 1. deze films zijn gewoon heel erg goed.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s