moviechallenge week 32

the DUFF (2015)

Bianca is een laatstejaars middelbare scholier. Haar wereld stort in wanneer ze erachter komt dat ze bij haar medestudenten bekend staat als de ‘DUFF’ (Designated Ugly Fat Friend). Ze schakelt haar populaire buurjongen Wesley in om haar te helpen dit label voor eens en altijd kwijt te raken en haar geheime liefde Toby te veroveren.

film 88. een leuke film al kwam ik er pas na een half uur achter dat ik hem al had gezien maar heb hem toch afgezien omdat ik niet meer wist hoe hij eindigde.

the Longest Ride (2015)

Luke, een voormalig rodeokampioen, droomt ervan om een comeback te maken. Sophia, een kunststudente die net klaar is met haar studie, staat op het punt om haar carrière te beginnen in New York City. Hun carrières worden op pauze gezet wanneer ze in contact met Ira komen, die zojuist in een levensgevaarlijk ongeluk terecht is gekomen. Terwijl Luke en Sophia hulp afwachten, begint Ira zijn inspirerende levensverhaal te vertellen.

film 89 was een mooie en ontroerende film. ik ben dol op de boekverfilmingen van Nicholas Sparks en vond dit weer een zeer mooie en ontroerende film. echt een aanrader als je hem nog niet hebt gezien.

Walk the Line (2005)

Country-legende Johnny Cash (Joaquin Phoenix) vertrekt naar Memphis waar countrymuziek nog in de kinderschoenen staat. Naarmate hij steeds bekender wordt en dus geld begint te verdienen komt hij in contact met grote sterren zoals Elvis Presley. Maar de roem wordt Johnny te veel en hij raakt aan de drugs.

film 90. het verhaal van Johnny Cash. een film die ik al eerder heb gezien maar erg goed blijft.

wreck-it Ralph (2012)

‘Wreck-it Ralph’ is de slechterik in een arcade game, maar zou graag net zo geliefd zijn als de perfecte ‘Fix-It Felix’: de held uit het spel. Wanneer de kans zich voordoet, stapt hij stiekem over naar het schietspel Hero’s Duty om daar een medaille te winnen. Hiermee denkt hij ook een gerespecteerde held te kunnen worden, maar het loopt allemaal verkeerd. Ralph moet vluchten en komt terecht in het kleurrijke racespel Sugar Rush. Hier ontmoet hij de levendige Vanellope von Schweetz, een “storing” in het spel. Onbedoeld heeft Raph echter een virus meegenomen dat de hele arcadewereld bedreigt. Zal het beide outcasts lukken de game te redden en tegelijk hun dromen te verwezenlijken?

film 91. een leuke animatiefilm die niet alleen grappig is maar ook spannend. en dat het verhaal zich in arcade spellen afspeelt is vooral leuk. erg genoten van deze film.

Paddington (2014)

Een jonge Peruaanse beer, die een passie heeft voor alles wat Brits is, vertrekt naar Londen waar hij op zoek gaat naar een woning. Wanneer hij eenzaam en verloren op Paddington Station belandt, begint hij te beseffen dat het leven in de stad niet is wat hij zich er van had voorgesteld. Maar dan ontmoet hij de vriendelijke familie Brown, die het label om zijn nek lezen (‘Pas alsjeblieft op deze beer, dankjewel’) en hem een tijdelijk onderkomen aanbieden.

film 92. de film over het beertje Paddington. een leuke film die ook wel spannend is en Paddington is erg schattig. erg leuk gedaan.

Phone Booth (2002)

Stuart Shepard neemt een telefoon op die in een telefooncel over gaat. De persoon aan de andere kant van de lijn vertelt hem dat wanneer hij ophangt hij hem neer zal schieten. Het kleine rode lichtje dat hij op zich gericht ziet zorgt ervoor dat hij de bedreiging nogal serieus neemt…

film 93. een hele spannende film en dat ondanks dat de film zich voor 99% afspeelt in een telefooncel.

Minions (2015)

De Minions bestaan al sinds het begin van de evolutie. Van een geel eencellig organisme zijn ze uitgegroeid tot wezens met slechts één doel: het dienen van de meest ambitieuze schurken. Wanneer hun meesters vernietigd worden besluiten ze zich te isoleren van de wereld en te verkassen naar Antarctica. Ergens in de jaren zestig drijft het ontbreken van een leider hen echter tot waanzin. Ze besluiten daarom een nieuwe te gaan zoeken.

 

film 94. ik ben dol op de kleine gele mannetjes en vond deze film heel erg leuk. we lagen regelmatig dubbel van het lachen. de minions blijven leuk.

Red dragon (2002)

Dr. Hannibal Lecter is achter zijn façade een moordende psychopaat. Nadat FBI-agent Will Graham erin is geslaagd hem te arresteren, gaat hij na een aantal jaar met tegenzin achter een andere moordende man aan: De seriemoordenaar ‘De Tandenfee’ slacht hele gezinnen af. Ten einde raad roept hij de hulp in van Dr. Hannibal Lecter, alleen is Hannibal niet erg gewillig om Graham te helpen bij zijn zoektocht.

film 95. Silence of the lambs had ik ooit al eens gezien maar deze nog nooit. erg goede film die weer erg spannend was. deze speelt zich voor silence of the lambs achter maar is wel later uitgekomen.

the Ghost Writer (2010)

Wanneer de succesvolle Britse ghostwriter (Ewan McGregor) ingehuurd wordt om de memoires te schrijven van de voormalige premier van Groot-Brittannië Adam Lang (Pierce Brosnan), is dat de kans van z’n leven. Althans, dat zegt de agent van de schrijver. Tijdens de opdracht stuit hij echter op heel wat geheimen, waardoor de ghostwriter verstrikt raakt in een web van politieke intriges.

film 96. een vage film waarbij je de hele tijd afvraagt waarom alles gebeurd en aan het einde heb je zoiets van o daarom. geen slechte film maar ook geen fantastische film.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s