mijn reis naar Schotland: dag 7

de ochtend stond in het teken van Blair Castle. een mooi kasteel met hele mooie tuinen. er was ook een of andere Porche evenement bezig want er stonden een aantal mooie Porches daar.

in Pittlochry hebben we geluncht wat ook een leuk stadje was.

Instagram media acrazyladydaar kregen we in de middag ook een toer door een whiskystokerij wat best wel leuk was om te zien ook al hou ik er niet van. ik heb het geproefd dus kan het nu weten.

Instagram media acrazyladyInstagram media acrazylady - Proost #schotlandInstagram media acrazylady - Deze mochten we proeven #schotland

en toen op naar Bathgate waar ons laatste hotel lag. het mooiste hotel van alle hotels. hier zouden we 2 nachten blijven.

 

Advertisements

About acrazylady

Mijn naam is Tamara. ik ben geboren op 30 september 1979 in een klein dorpje in het oosten van het land. nu 36 jaar later ben ik werkzaam in een bedrijf wat alles maakt wat in het beton gaat en ik werk daar als laborante. ik woon op mezelf in een kleine stad in de Achterhoek maar ben geen superboerin. als je meer wilt weten vraag maar raak maar kan zijn dat je geen antwoord krijgt. groetjes Tamara
This entry was posted in personal. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s