moviechallenge week 40

Maze Runner: The Scorch Trials (2015)

Nadat ze het Labyrint hebben overwonnen, wacht Thomas en de andere Gladers een nieuwe uitdaging: op zoek gaan naar aanwijzingen over de mysterieuze en machtige organisatie WCKD. Hun reis brengt hen naar de Scorch, een desolaat landschap bezaaid met ondenkbare obstakels. Samen met verzetsstrijders nemen de Gladers het op tegen de superieure strijdkrachten van WCKD en ontdekken ze wat voor schokkende plannen deze organisatie voor hen in petto heeft.

film 115.  ik vond de maze runner een erg goede film en deze gaat verder waar de maze runner gestopt is. ik wil nog steeds de boeken lezen maar dat komt nog wel. weer een spannende en zeer goede film die soms een beetje creepy was. de wezens zagen er creepy uit maar wel goed gedaan. ben nu erg benieuwd naar de derde film (en misschien de vierde film aangezien het een trend is om het laatste boek in twee films te doen)

Ted 2 (2015)

De grofgebekte teddybeer Ted heeft zijn vriendin Tami-Lynn ten huwelijk gevraagd en wil kinderen met haar hebben. Maar een rechter wil er niet aan geloven dat een teddybeer als vader kan volstaan. Ted trekt daarop vervolgens met zijn beste vriend John (Mark Wahlberg) naar het gerecht om te vechten voor zijn rechten, maar of dat een goed idee is?

film 116. net als deel een zaten er weer groffe taal in en een aantal grapjes die ik minder vond maar op zich was hij wel grappig en heb wel genoten van deze film.

Paper Towns (2015)

Al van kleins af aan is de middelbare scholier Quentin verliefd op zijn raadselachtige buurmeisje Margo. Nadat hij op een avond met haar op pad is geweest door de stad verdwijnt zij plotseling, maar heeft ze een spoor van cryptische aanwijzingen achtergelaten. In de zoektocht naar haar moet Quentin op zoek naar de betekenis van oprechte vriendschap en ware liefde.

film 117. ik heb het gelijknamige boek van John Green nog niet gelezen maar wil hem zeker lezen. grappig dat Ansel Elgort een kleine cameo heeft in deze film. dit was weer een hele leuke film. erg grappig. een heel ander soort film dan the fault in our stars. dit was echt een hele leuke film. erg van genoten en om moeten lachen.

 

 

 

Advertisements

2 thoughts on “moviechallenge week 40

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.