bookchallenge week 49

boek 186 was het eerste deel van de heldin van de duisternis serie. Dit boek gaat over vampieren maar is meer dan een vampierenromman. Je leest niet alleen vanuit het punt van Violet een jonge meid die getuige is van een slachting door een groep vampieren en daardoor door hun ontvoerd word maar ook vanuit Kaspar een van die vampieren. maar er zitten een aantal onverwachte wendingen en ondanks dat het een vrij dik boek is verveelde die me geen moment. ik ben ook erg benieuwd naar het tweede boek van deze serie.

V17457716iolet – Abigail Gibbs

Door een toevallige ontmoeting stort Violet in een wereld vol elegantie en schoonheid waar aristocratische vampiers wonen. Een plaats van waaruit geen ontsnapping mogelijk is… Onder die pracht en praal gaat een duisternis schuil, belichaamd in de knappe, maar gevaarlijke erfgenaam van de troon, Kaspar Varn. Als Violet en Kaspar zich overgeven aan een passie die hun gescheiden werelden overstijgt, ontdekken ze dat het een passie is die een prijs heeft.

Boek 187 was weer een deel uit de white rabbit chronicles. ditmaal is het boek niet vanuit Ali en Cole geschreven maar vanuit Frosty en Camilla (Milla) en ben beiden characters heel erg gaan mogen in dit boek. boek 188 is de novella die na dit boek komt en is vanuit Kat geschreven. ik ben dol op haar. aan de ene kant vind ik het jammer dat dit het laatste boek is van de serie maar aan de andere kant vond ik het een mooi einde. erg genoten van deze serie.

24893241a mad zombie party – Gena Showalter

The enemy has risen from the grave. Together we slayers must stand, or one by one we will fall.
Ali Bell’s crew of zombie slayers thought they’d won the war against Anima Industries, the evil company responsible for capturing and experimenting on zombies in an effort to discover the secret to immortality. In the last epic clash, the slayers lost many of their crew and closest friends. But Frosty, the ice man himself, has not recovered from one casualty in particular — the love of his life, Kat Parker.
On the path to self-annihilation, Frosty receives a message from beyond — Kat’s spirit returns, insisting he partner with rogue slayer Camilla Marks. Frosty will do anything for Kat. Except that. Camilla’s betrayal caused Kat’s death.
But when Anima rises from the grave stronger than ever, Frosty, Camilla and all the slayers will have to work together to survive. And one broken slayer will learn that sometimes the line between hate and attraction is blurred… and the road to redempti27800153on may mean letting go of the past and grabbing hold of the future.

Kat in zombieland – Gena Showalter

A short story published on Wattpad in 3 parts from Kat’s POV.

Contains spoilers, read A Mad Zombie Party first.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s