bookchallenge week 50

boek 189 was het tweede deel over Calliope Reaper-Jones die de dochter van de dood is. een serie die niet zo heel bekend is. de schrijfster Amber Benson is het meest bekend van haar rol als Tara in Buffy the Vampire Slayer maar ze schrijft ook hele leuke boeken. heb weer erg genoten van dit deel. er zit humor in maar ook actie en een beetje romantiek.

Cat’s claw – Amber Benson7182626

Calliope Reaper-Jones is Death’s Daughter. She owes a debt to Cerberus, the three headed dog that guards the gate’s of hell-a debt that involves a trip to Purgatory, Las Vegas, ancient Egypt, and a discount department store that’s more frightening than any supernatural creature she’ll ever encounter.

boek 190 was het laatste deel van de sisterhood of the traveling pants serie. dit was echt een ontroerend boek. had een paar keer moeite om het droog te houden. het einde was ook erg mooi en legde het boek tevreden weg. dit was een mooi en ontroerend boek en goed einde van een leuke serie.

14290542vriendinnen boven alles – Ann Brashares

Tien jaar geleden deelden de vriendinnen voor het eerst één spijkerbroek, maar nu zijn Tibby, Lena, Carmen en Bridget volwassen vrouwen die hun eigen levens hebben opgebouwd. Ze missen de vanzelfsprekendheid waarmee ze vroeger afspraken. Dan ontvangen de drie anderen een uitnodiging van Tibby. Ze kunnen niet wachten om hun vriendschap weer nieuw leven in te blazen, maar als ze
eenmaal in Griekenland aankomen wacht hun een schok…

boek 191 was een erg ontroerend en indrukwekkend boek. ik heb dit jaar weinig waargebeurde verhalen gelezen en deze leek me erg indrukwekkend omdat hij met autisme heeft te maken. vond hem ook erg indrukwekkend en heb veel respect voor de moeder.

27474941de jongen die uit de lucht kwam vallen – Ria Mathijsen

De jongen die uit de lucht kwam vallen is een autobiografische roman waarin openhartig en ontroerend gesproken wordt over de relatie tussen een moeder en haar autistische zoontje.
‘Was het maar een mongool, dan zagen ze het tenminste,’ verzucht een moeder die probeert haar diepautistische kind te begrijpen en terug te winnen.
Ria Mathijsen beschrijft op inspirerende wijze de ontroerende en meeslepende overlevingstocht van een moeder en haar autistische kind, waarbij ze de strijd aanbindt met de heersende vooroordelen over autisme. Met relativerende humor vertelt ze over het proces van de ‘ontdooiing’ van het diepgestoorde kind tot een maatschappelijk geaccepteerde, zelfbewuste, autistische volwassene.

boek 192 was het boek uit de vijftig tinten serie geschreven vanuit Christiaan. ik was er in het begin een beetje wantrouwig over maar hij viel me 100 % mee. ja veel van de stukken ken je al maar het gaat me meer om de momenten dat hij en Ana niet samen zijn. je ziet kanten van hem die je in het eerste boek niet zag. hij word een beetje menselijker.

25644601Grey – E.L. James

See the world of Fifty Shades of Grey anew through the eyes of Christian Grey.
In Christian’s own words, and through his thoughts, reflections, and dreams, E L James offers a fresh perspective on the love story that has enthralled millions of readers around the world.

Christian Grey exercises control in all things; his world is neat, disciplined, and utterly empty—until the day that Anastasia Steele falls into his office, in a tangle of shapely limbs and tumbling brown hair. He tries to forget her, but instead is swept up in a storm of emotion he cannot comprehend and cannot resist. Unlike any woman he has known before, shy, unworldly Ana seems to see right through him—past the business prodigy and the penthouse lifestyle to Christian’s cold, wounded heart.
Will being with Ana dispel the horrors of his childhood that haunt Christian every night? Or will his dark sexual desires, his compulsion to control, and the self-loathing that fills his soul drive this girl away and destroy the fragile hope she offers him?
This book is intended for mature audiences.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s