Challenges 2016

een nieuw jaar betekent weer nieuwe uitdagingen en ik wil weer een aantal challenges doen.

  1. ik wil dit jaar weer 150 films zien. maar wil wel proberen om meer films uit mijn dvd-kast te zien. ik wil de stapel dvd’s die ik niet heb gezien een stuk kleiner maken.
  2. ik wil dit jaar minstens 150 boeken lezen en daar reken ik ook de stripboeken bij en novella’s. ook wil ik dit jaar meer papieren boeken lezen en de TBR stapel een stuk kleiner maken. ik hou het bij op mijn Goodreads account maar ook hier op deze blog.
  3. ik wil dit jaar meer bewegen. meer gaan wandelen en fietsen. ik wil elke maand minstens 25 km wandelen en 50 km fietsen. in de zomer moet dat makkelijker gaan dan in de winter maar hou het laag. alles wat ik meer wandel en fiets is mooi meegenomen.

hebben jullie nog challenges voor dit jaar?

Advertisements

About acrazylady

Mijn naam is Tamara. ik ben geboren op 30 september 1979 in een klein dorpje in het oosten van het land. nu 38 jaar later ben ik werkzaam in een bedrijf wat alles maakt wat in het beton gaat en ik werk daar als laborante. ik woon op mezelf in een kleine stad in de Achterhoek maar ben geen superboerin. als je meer wilt weten vraag maar raak maar kan zijn dat je geen antwoord krijgt. groetjes Tamara
This entry was posted in bookchallenge 2016, fietschallenge 2016, moviechallenge 2016, wandelchallenge 2016. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s