Tag – Mijn 10 favoriete tv-seriepersonages

ik zag deze tag op de blog van Jolien en wilde hem graag overnemen.

  • Daryl uit the Walking Dead gespeeld door Norman Reedus. Daryl is gewoon geweldig. hij is stoer en als er ooit een zombieplaag uitbreekt dan zit ik graag in zijn team.
  • James Fraser uit Outlander gespeeld door Sam Heughan. Jamie doet alles voor de mensen waar die om geeft en is niet alleen heel grappig maar ook heel erg slim. en ja Sam die hem speelt ziet er ook nog eens erg goed uit.
  • Damon Salvatore uit the Vampire Diaries gespeeld door Ian Somerhalder.  sinds Hi brother ben ik al team Damon en ben nog steeds dol op hem. hij kan erg slecht zijn maar hij is ook erg grappig en ja Ian ziet er niet verkeerd uit.
  • Daenerys uit Game of Thrones gespeeld door Emilia Clarke. ik ben dol op haar. ze is in het begin nog een hele jonge en onzekeree meid maar groeit uit tot een zelfstandige en dappere vrouw die de moeder is van drie draken.
  • John Snow uit Game of thrones gespeeld door Kit Harington. ik ben dol op deze bastaard en ben niet de enige.
  • Arya Stark uit Game of thrones gespeeld door Maisie Williams. ik ben dol op de jongste dochter van de Stark familie. ze is niet bang om haar mening te geven en doet haar best te overleven. ze is geen angstig klein meisje maar eentje met pit.
  • Max uit 2 broke girls gespeeld door Kat Dennings. ze is gewoon heel erg grappig en zegt waar het op staat. ze is lekker brutaal.
  • Buffy Summers uit Buffy the vampire Slayer gespeeld door Sarah Michelle Gellar. Buffy is niet alleen een stoere meid maar is ook erg grappig en een tienermeid die de normale dingen wilt die elke tienermeid wilt. 
  • Erin Lindsay uit Chicago PD gespeeld door Sophia Bush. een stoere meid die ondanks een moeilijke jeugd toch goed terecht is gekomen. ze staat haar mannetje ondanks dat ze soms in de problemen terecht komt.
  • Kenzi uit Lost girl gespeeld door Ksenia Solo. een stoere meid die zich staande probeert te houden in een wereld vol fae waar ze de enige mens is. ze is niet alleen erg stoer maar ook erg grappig en een hele goede vriendin.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.