Nieuwe details ‘Prison Break’ revival

Fox werkt op dit moment aan een revival van Prison Break. Nadat acteurs Wentworth Miller en Dominic Purcell al getekend hadden, keert nu ook Sarah Wayne Callies officieel terug voor de show. Verder hebben we enige details rond de revival van de serie. Fox gaf namelijk een kleine synopsis vrij.

”Als aanwijzingen opduiken dat Michael nog leeft, gaat Sara samenwerken met Lincoln om de grootste ontsnapping voor de serie ooit op te zetten.” Wat die grote ontsnapping wordt weten we niet, maar vermoedelijk merken we het snel. Mogelijk heeft het iets te maken met Yemen, waar het seizoen zich volgens sommige berichten deels af gaat spelen.

Het is verder de bedoeling dat zoveel mogelijk andere oorspronkelijke castleden terugkeren voor de revival, maar daar is Fox nog mee in onderhandelingen.

bron: http://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/nieuwe-details-prison-break-revival/ar-AAgKIun?ocid=spartanntp

 

Hier ben ik wel erg blij mee. Ben hier erg benieuwd naar.

Advertisements

About acrazylady

Mijn naam is Tamara. ik ben geboren op 30 september 1979 in een klein dorpje in het oosten van het land. nu 38 jaar later ben ik werkzaam in een bedrijf wat alles maakt wat in het beton gaat en ik werk daar als laborante. ik woon op mezelf in een kleine stad in de Achterhoek maar ben geen superboerin. als je meer wilt weten vraag maar raak maar kan zijn dat je geen antwoord krijgt. groetjes Tamara
This entry was posted in nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s