ster van de maand: Candice Accola

Ik ben dol op haar in the Vampire Diaries. in het begin mocht ik Caroline niet maar sinds ze een vampier is vind ik haar een stuk toffer.

Candice Accola, (Houston (Texas), 13 mei 1987) is een Amerikaanse actrice en zangeres. Ze won in 2012 een Teen Choice Award voor haar rol als Caroline Forbes in The Vampire Diaries.

Accola maakte in 2007 haar filmdebuut in Pirate Camp. Hierna had ze gastrollen in televisieseries als How I Met Your Mother, Supernatural en Greek. Ook had ze rollen in films zoals On the Doll, Juno en Deadgirl. Accola was achtergrondzangeres in de films Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert en Hannah Montana: The Movie.
Accola verloofde zich op 30 mei 2013 met Joe King. Op 15 januari 2016 beviel ze van haar eerste kind.

Advertisements

2 thoughts on “ster van de maand: Candice Accola

  1. Zelf ben ik ook een grote Vampire Diaries fan! Onlangs ben ik opnieuw begonnen met kijken. Mijn vriend is er blijkbaar ook weg van! Op die manier heb ik ook nog eens de volledige serie gezien vooraleer seizoen 7 uitkomt. Ik heb wel een beetje schrik voor seizoen 7… Gezien er toch een aantal belachelijke personages wegvallen…

    1. leuk dat je het samen met je vriend kijkt. ik ben ook erg benieuwd hoe het verder gaat met seizoen 7 als er nog meer grote namen wegvallen vooral omdat Nina er nu ook niet meer is. we zien het vanzelf wel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s