bookchallenge week 14

boek 48 is weer een strip en weer een deel uit de Yoko Tsuno reeks. deze strips blijven leuk en lezen ook vrij makkelijk weg.

9738864de grens van het leven – Roger Leloup
Rothenburg, in mei. Yoko gaat op bezoek bij haar vriendin Ingrid, die bij haar tante verblijft. Ingrid is ziek, maar dat wist Yoko niet! Ingrid blijkt Yoko niet te hebben uitgenodigd, maar haar neef Rudy wel. Rudy hoopt dat Ingrid sneller zal herstellen nu Yoko bij haar is, maar het is het begin van een geweldig avontuur.

boek 49 was weer een erotische thriller. chronoligisch speelt deze zich af voor Soixante Neuf maar het is wel het tweede deel uit de serie. was wel een spannend boekje wat vrij makkelijk weglas. je snapt nu hoe het zit met de intense undercoverzaak waar ze het over hadden in Soixante Neuf.

20492014undercover – Sandrine Jolie
Als Sanne Romeijn undercover gaat bij een uitbater van sekslijnen, komt ze een internationale zwendel op het spoor. Al snel blijkt dat er meer zaken zijn die het daglicht niet kunnen verdragen…
De kersverse undercoveragente Sanne Romeijn staat voor een uitdaging wanneer ze een opdracht krijgt bij een uitbater van sekslijnen. Collega’s van de fiscale recherche vermoeden grootschalige witwassing van crimineel geld. Sanne wordt bij Charlie’s Angels aangenomen. Naast administratieve taken bemant ze ook de sekslijnen. Al snel wordt het haar duidelijk dat Charlie’s Angels een schimmig en moeilijk doordringbaar bedrijf is. Ze ontdekt dat er sprake is van uitbuiting, en er blijken ook illegalen in dienst te zijn.
Sanne, jong en ambitieus, start haar eigen onderzoek, ondanks de waarschuwingen van haar chef Rudi om vooral voorzichtig te werk te gaan en zich bij haar opdracht te houden. Ze komt op het spoor van de twee weken daarvoor verdwenen Nina, een buitenlands meisje dat illegaal voor Charlie’s Angels werkte. Ondanks de orders van haar chef gaat Sanne op zoek naar het meisje.
De G-serie, geschreven door bestseller auteur Linda van Rijn, is een reeks thrillers waarin misdaad en erotiek op een even subtiele als opwindende wijze worden gecombineerd. Het eerste deel “Soixante Neuf” kreeg lovende recensies.

boek 50.  ik ben dol op de twilight films en had dit boek al een tijd in mijn kast liggen net als de boeken over de volgende films. dit is leuk om te lezen en door te bladeren. veel informatie over de film met mooie foto’s.

9165927New moon: the twilight saga het officiele boek bij de film – Mark Cotta Vaz

Verhalen, interviews, achtergrondinformatie en vooral veel kleurenfoto’s over de film, die is gemaakt naar het boek ‘Nieuwe maan’ van Stephenie Meyer.

boek 51 is ook weer een strip. wil alle delen van deze serie lezen maar heb er helaas maar 10 in huis. de anderen wil ik zeker nog een keer kopen. ik ben dol op Yoko Tsuno.

9738855de bliksem van Wodan -Roger Leloup

Ingrid Hallberg, Yoko’s Duitse vriendin, laat Yoko naar Duitsland komen. Ze heeft in een oude verzameling een onbekend object gevonden.

boek 52 is het laatste deel van de lunar chronicles van Marissa Meyer. Ik ben dol op deze serie. het is een vrij dik boek maar vond dat helemaal geen probleem. dit boek maakte me aan het lachen maar had ook zielige momenten en een aantal jippie momenten. had soms echt moeite om dit boek weg te leggen. Winter was ook een leuke meid maar ben ook nog steeds dol op Cinder, Scarlet en Cress en natuurlijk op de mannen Kai, Wolf, Thorin en Jacin.  ben blij dat ik het boek nog heb met de novella’s zodat ik nog even terug kan naar de  characters waar ik zo van ben gaan houden. dit is echt een serie om zeker nog een keer te gaan herlezen.

Winter – M13206900arissa Meyer

Princess Winter is admired by the Lunar people for her grace and kindness, and despite the scars that mar her face, her beauty is said to be even more breathtaking than that of her stepmother, Queen Levana.
Winter despises her stepmother, and knows Levana won’t approve of her feelings for her childhood friend—the handsome palace guard, Jacin. But Winter isn’t as weak as Levana believes her to be and she’s been undermining her stepmother’s wishes for years. Together with the cyborg mechanic, Cinder, and her allies, Winter might even have the power to launch a revolution and win a war that’s been raging for far too long.
Can Cinder, Scarlet, Cress, and Winter defeat Levana and find their happily ever afters?

Advertisements

2 thoughts on “bookchallenge week 14

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.