bookchallenge week 19

boek 66. Een vrij spannend boek maar wel een beetje voorspelbaar. ik had al snel een vermoeden wie de dader was en had nog gelijk. er zaten wel een aantal wendingen in die ik niet zo snel verwacht had. een vrij leuke thriller die zeer makkelijk weglas.

13583722Tijdens kantooruren – Aefke ten Hagen

Malou werkt bij een doodgewoon kantoor, met leuke en wat minder leuke collega’s, computerproblemen en onschuldige flirts. Wanneer een collega onder werktijd om het leven komt, staan alle verhoudingen op scherp. Volgens de recherche is het een ongeluk, maar ongewild komt Malou achter de waarheid. Eén ding is zeker: zo spannend is het op kantoor nog nooit geweest…

boek 67. een strip en het derde verzameldeel van deze serie. dit deel is iets minder dan de voorgaande delen. het verhaal was nog steeds erg goed maar de artiesten die het hadden getekend waren niet degene die het normaal deden en elk stuk werd door een andere artiest getekend en vond ze niet allemaal even goed maar dat ligt echt aan mijn smaak. wil zeker verder met deze serie want blijf het een goede serie vinden en bij het volgende deel is de vertrouwde artiest die het tekent weer terug.

25853351The Wicked + The Divine, Vol. 3: Commercial Suicide

After the detonation of FANDEMONIUM the gods-as-pop-stars of THE WICKED + THE DIVINE try living in the long dark shadow. Team WicDiv are joined by a stellar cast of guest artists to put the spotlight on each of the gods. The multiple Eisner Award nominated series continues in the only way it knows how: darker, weirder, faster. Don’t worry. It’s going to be okay. Collects THE WICKED + THE DIVINE #12-17

boek 68. het eerste deel wat ik deels op aanraden heb meegenomen en erg van heb genoten. de tekenstijl is erg goed en het verhaal ook. het gaat over een jonge meid die kranten rond brengt en dan drie meiden ontmoet en dan breekt de hel los. aan het einde van dit boek had ik maar een gedachte en dat is ik wil meer. ik ga zeker verder met deze serie. helaads is er verder nog niks van uit behalve een paar single editions en die zijn moeilijk aan te komen.

28204534paper girls volume 1

In the early hours after Halloween of 1988, four 12-year-old newspaper delivery girls uncover the most important story of all time. Suburban drama and otherworldly mysteries collide in this smash-hit series about nostalgia, first jobs, and the last days of childhood.
Collects Paper Girls #1-5.

boek 69.  Dit is geen standaard boek, het verhaal word namelijk verteld met hulp van oa rapporten, emails en chatgesprekken en dat maakt dit boek bijzonder. het verhaal is ook iets wat ik niet vaak heb gelezen maar heb dan ook weinig boeken gelezen die zich in de ruimte afspelen. het boek was ook erg spannend en er zaten wendingen in die ik niet zo snel verwacht had. ben nu ook erg benieuwd naar het vervolg hiervan en gelukkig komt die dit jaar uit maar helaas pas in oktober.

25524728Illuminae – Amie Kaufman & Jay Kristoff

One moment, Kady Grant and Ezra Mason have nothing bigger to worry about than each other. Specifically, avoiding each other in the wake of their messy break-up. In the next second, their entire world falls apart.
The year is 2375 and one of the mega-corporations that control much of deep space has just fired the opening salvo in an intergalactic war, destroying Kady and Ezra’s planet. Forced to flee on a small fleet of crippled rescue ships alongside thousands of other refugees, the fear of enemy warships chasing them down is at first all-consuming but soon becomes the least of their worries. A deadly plague is ravaging the refugees on the ships; the fleet’s AI, which should be protecting them, may actually be an enemy; and High Command is refusing to acknowledge that there may be a serious problem. As Kady plunges into a tangled web of data in search of the truth, she realises that Ezra is possibly the only person who can help her save the refugees before it’s too late.

boek 70. eigenlijk is dit boek best wel fout en heb ik regelmatig de neiging om Tessa en Hardin een flinke schop onder hun kont te verkopen maar ik blijf toch doorlezen omdat je toch stiekem hoopt dat het goed komt. deze boeken zijn net zo verslavend als een soapserie en de laatste bladzijde zorgde ervoor dat ik toch het volgende boek wil gaan lezen.

25569024Je kan niet leven zonder hem – Anna Todd

De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings.
Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s