bookchallenge week 23

boek 92 was een heerlijk zomers boek. Anna is een jonge Amerikaanse meid die voor een jaar naar Parijs word gestuurd en daar naar school gaat. ze krijgt daar vrienden en word verliefd. dit boek was niet alleen romantisch maar er zat ook humor in en natuurlijk drama en speelt zich af in een super romantische stad. ik ben dol op dit boek en ben dol op St. Clair. het einde was wel wat ik verwacht had maar alles bij elkaar was dit een heerlijk boek en heb hier echt van genoten. hij kreeg op goodreads ook 5 sterren.

17453983Anna and the French Kiss – Stephenie Perkins

Can Anna find love in the City of Light?
Anna is happy in Atlanta. She has a loyal best friend and a crush on her coworker at the movie theater, who is just starting to return her affection. So she’s less than thrilled when her father decides to send her to a boarding school in Paris for her senior year.
But despite not speaking a word of French, Anna meets some cool new people, including the handsome Étienne St. Clair, who quickly becomes her best friend. Unfortunately, he’s taken —and Anna might be, too. Will a year of romantic near misses end with the French kiss she’s waiting for?

boek 93 was een reread. ben ooit al eens begonnen in deze serie maar niet verder gekomen dan boek 2 want de rest van de serie is niet vertaald maar wilde deze serie toch een keer compleet lezen. er zit aardig wat seks in maar ook aardig wat spanning en actie. ik ben dol op Merry.

een2933344 kus van het duister – Laurell K. Hamilton

Drie jaar geleden ontvluchtte ik het Elfenhof, en sindsdien ben ik ondergedoken. Ik heet Merry Gentry, maar dat is natuurlijk niet mijn echte naam. Als ik die zelfs maar zou fluisteren, zou de nachtwind mijn naam en verblijfplaats doorgeven aan mijn tante, de Koningin van Lucht en Duisternis. Ik doe onderzoek voor detectivebureau Grey en ben gespecialiseerd in bovennatuurlijke zaken. Mijn bescheiden magische vaardigheden – aan het Elfenhof lachen ze erom – komen mij in de mensenwereld goed van pas.

boek 94, 95 en 96 waren strips en ditmaal het 20ste, 21ste en 22ste deel uit de serie over Yoko Tsuno.

9738869de astroloog van Brugge – Roger Leloup

De astroloog van Brugge is het twintigste stripalbum uit de Yoko Tsuno-reeks  van Roger Leloup. De strip werd voor het eerst uitgegeven bij Dupuis in 1994.

9738871de poort van de zielen – Roger Leloup

De poort van de zielen is het 21ste stripalbum uit uit de Yoko Tsuno-reeks van Roger Leloup. De strip werd voor het eerst uitgegeven bij Dupuis in  1996.

De Hemelse Jonk (Yoko Tsuno, #22)de hemelse jonk – Roger Leloup

De hemelse jonk is het 22ste stripalbum uit de Yoko Tsuno-reeks van Roger Leloup. De strip werd voor het eerst uitgegeven bij Dupuis in 1998.

boek 97 was het derde deel uit de Percy Jackson serie. heb erg genoten van deze serie. ik hou van de Griekse mythologie en dit boek was ook weer erg spannend maar ook wel een beetje zielig en vooral het einde was wow. die wending had ik niet verwacht. ben nu erg benieuwd naar het volgende boek.

561456the titan’s curse – Rick Riordan

IT’S NOT EVERYDAY YOU FIND YOURSELF IN COMBAT WITH A HALF-LION, HALF-HUMAN.
But when you’re the son of a Greek god, it happens. And now my friend Annabeth is missing, a goddess is in chains and only five half-blood heroes can join the quest to defeat the doomsday monster.
Oh, and guess what? The Oracle has predicted that not all of us will survive…

boek 98 is een boek wat al lang bij mij in de kast stond. heb het eindelijk gelezen omdat het vergeleken werd met de Outlander boeken van Diana Gabaldon wat niet helemaal waar is. Het gaat over een jonge vrouw die na een val van een paard terug gaat in de tijd maar in een ander lichaam terecht komt. ze neemt het leven van die vrouw over en moet zich aanpassen in een andere tijd. vind de Outlander serie een stuk beter maar mag Nell wel. dit boek draait om meer dan de relatie tussen Nell en Rhys en over Nell die zich aanpast in haar nieuwe leven, het draait ook om hoe het er toen toeging en een stukje geschiedenis. heb erg genoten van dit boek en kan het je zeker aanraden als je houdt van boeken zoals de Outlander serie van Diana Gabaldon.

29973417vrouwe van Llyn – Jane Watt

Na jaren van afwezigheid keert een jonge vrouw terug naar Wales om haar echtgenoot aan haar familie voor te stellen. Tijdens een paardrijtocht door het glooiende groene landschap, komt Nell ten val en raakt kort bewusteloos. Na haar ontwaken merkt ze dat ze in een geheel andere wereld is terechtgekomen. De ruïne uit haar jeugd is veranderd in een prachtig middeleeuws kasteel. Ze draagt een rijk gewaad en wordt overeind geholpen door een bruuske ridder, compleet met zwaard en ondoorgrondelijke grijze ogen. Hij spreekt haar aan met Elen en beweert met haar getrouwd te zijn..

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.