Emma Watson als model voor Burberry

Emma Watson is het nieuwe gezicht van de herfst/winter 2009/2010 campagne van het Engelse merk Burberry.
Het is niet de eerste keer dat de Harry Potter-actrice centraal staat in een modereclame. Al eerder tekende de 19-jarige Watson een contract met Chanel. Watson wordt ook wel gezien als het nieuw stijlicoon.

Christopher Bailey, creative director van Burberry: “We bewonderen Emma Watson al jaren en ze was voor ons nu de volmaakte keuze voor deze campagne. Haar klassieke schoonheid met modern randje maakte de keuze voor Emma een logische. De foto’s stralen een serene schoonheid, tijdloosheid en kracht uit.”

De campagne is geschoten door de beroemde fotograaf Mario Testino in Westminster, Londen. (Waar zich tevens het nieuwe hoofdkantoor van Burberry zich bevindt.)

Advertisements

About acrazylady

Mijn naam is Tamara. ik ben geboren op 30 september 1979 in een klein dorpje in het oosten van het land. nu 36 jaar later ben ik werkzaam in een bedrijf wat alles maakt wat in het beton gaat en ik werk daar als laborante. ik woon op mezelf in een kleine stad in de Achterhoek maar ben geen superboerin. als je meer wilt weten vraag maar raak maar kan zijn dat je geen antwoord krijgt. groetjes Tamara
This entry was posted in ster van de maand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s