bookchallenge week 31

boek 140 was een strip. een vrij luchtige strip over de vrouwelijke superhelden van DC maar ze zijn tieners en zitten op een superhelden school en staan op het punt om examen te doen. ik kende niet alle dames maar vond deze strip erg leuk. weer eens wat anders dan de normale DC strips ook al heb ik er daar nog niks van gelezen. vond de tekeningen ook erg leuk.

27272308DC Super Hero Girls Vol. 1: Finals Crisis – Shea Fontana & Yancey Labat

Class is in session! Welcome to DC Super Hero High!
It was the night before finals and the student body is hard at work… and nothing is going right! Wonder Woman, Supergirl, Harley Quinn, Batgirl and their friends are learning to become heroes, but no one knew the trials that awaited them. In the first original graphic novel from the DC Super Hero Girls line, meet the students of Superhero High School as they find out that fun, friendship and hard work are all parts of growing up!
The DC Super Hero Girls is an exciting new universe of Super Heroic storytelling that helps build character and confidence, and empowers girls to discover their true potential. Developed for girls aged 6-12, DC Super Hero Girls features DC Comics’ most powerful and diverse line-up of female characters as relatable teens, playing out across multiple entertainment content platforms and product categories to create an immersive world. Icons including Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Harley Quinn, Bumble Bee, Poison Ivy, Katana and many more make their unprecedented teenaged introduction, as each character has her own storyline that explores what teen life is like as a Super Hero.

boek 141 was een reread en was het eerste boek over Feyre en Tamlin. ik heb hier weer van genoten. dit boek was weer spannend maar ook grappig en romantisch. en ja gebaseerd op Belle en het Beest. ben zo blij dat ik nu ook verder kan met het vervolg hiervan.

22839894a court of thorns and roses – Sarah J. Maas.

Feyre is a huntress.
She thinks nothing of slaughtering a wolf to capture its prey. But, like all mortals, she fears what lingers mercilessly beyond the forest. And she will learn that taking the life of a magical creature comes at a high price…
Imprisoned in an enchanted court in her enemy’s kingdom, Feyre is free to roam but forbidden to escape. Her captor’s body bears the scars of fighting, and his face is always masked – but his piercing stare draws her ever closer. As Feyre’s feeling for Tamlin begin to burn through every warning she’s been told about his kind, an ancient, wicked shadow grows.
Feyre must find a way to break a spell, or lose her heart forever.

boek 142 was weer een deel uit de Midnight breed serie van Lara Adrian en heb weer erg genoten van dit deel. Hunter leer je al een beetje kennen in de vorige boeken maar dit deel draait meer om hem en Corinne en hoewel hij soms een beetje voorspelbaar i, is dit toch een goede serie. deze serie gaat niet alleen om de romantiek en de seks en heeft ook een doorlopend verhaal. en dit deel draaide ook een beetje om Chase en vooral na het laatste hoofdstuk had ik zoiets van ik wil meer. denk dat ik maar verder ga met deze serie in het engels want geen geduld om te wachten tot het volgende deel vertaalt word. ik wil weten hoe het afloopt met hun en vooral met Chase.

Corinne – Lara Adri26533017an

Corinne Bishop heeft het op haar achttiende helemaal voor elkaar. Ze is jong, mooi en haar adoptieouders zijn stinkend rijk. Maar haar hele wereld wordt in één klap op zijn kop gezet als ze wordt ontvoerd door de kwaadaardige vampier Dragos.
Na jaren in gevangenschap te hebben geleefd, wordt Corinne gered door de Broederschap, een groep vampiers die de wereld beschermt tegen Dragos en zijn volgers.
Broederschap-vampier Hunter krijgt de opdracht om Corinne te beschermen, maar hij is vastbesloten om eerst wraak te nemen op zijn voormalige meester. Hij zal alles op alles zetten om Dragos’ schrikbewind een halt toe te roepen – zelfs als hij daardoor Corinne’s hart zal breken.

boek 143 was het eerste deel van de miljonairsclub serie. een serie die erotiek en romantiek combineerd. Dit boek is wel een beetje voorspelbaar maar daarom niet minder leuk. Vond de characters wel erg leuk en had halverwege wel zoiets van ik hoop dat het volgend boek om een vriendin van Bronte draait en gelukkig is dat zo. erg genoten van dit boek en kan je hem zeker aanraden. ik ben dol op Bronte en hoop dat we haar nog wel zullen zien in de volgende boeken. en ook Logan mag ik wel. hij heeft zijn hart op de goede plek.

23128753gestrand met een miljonair – Jessica Clare

De miljonairsclub is een geheim genootschap van zes mannen die hebben gezworen dat ze de top zullen bereiken – tot elke prijs. Inderdaad zijn ze allemaal onvoorstelbaar rijk geworden. Maar in de liefde hebben ze minder succes….
In dit eerste deel van een nieuwe serie ontmoeten miljonair Logan Hawkings en serveerster Bronte elkaar. Hij heeft na een zware tijd vakantie nodig, zij werkt in een hotel op de Bahama’s waar hij rust komt zoeken. Van die rust komt echter weinig terecht zodra ze elkaar in de ogen hebben gekeken. Ze beleven enkele heerlijke nachten samen, maar net als Bronte bereid is zich volledig aan Logan over te geven, ontdekt ze dat de verschillen tussen hen veel groter zijn dan ze dacht. Miljoenen keren groter…

boek 144 was het tweede deel van de miljonairsclub serie. Ik ben in dit boek om Hunter gaan geven ook al wilde ik hem soms wel door elkaar schudden. Hij is zo veranderd in dit boek maar alleen in positieve zin. heb van dit boek net zo genoten als het eerste deel. de boeken zijn los te lezen maar vind het leuker om ze op volgorde te lezen.

h26092531et meisje en de miljonair – Jessica Clare

Vastgoedmagnaat Hunter Buchanans duistere verleden heeft hem getekend. Al leeft hij als een koning op het royale landgoed van zijn familie, zijn dagen brengt hij door in eenzaamheid. Op het gebied van de liefde heeft Hunter het al bijna opgegeven — tot hij een bijzondere, roodharige schoonheid ontmoet en een ingewikkeld plan smeedt om haar te strikken.
Gretchen Petty zit te springen om geld en een nieuwe koers voor haar leven. Dus wanneer ze een baan krijgt aangeboden in een landhuis in upstate New York, grijpt ze die kans met beide handen aan. De eigenaardigheden van haar nieuwe baan kan ze aanvankelijk nog wel negeren, maar de aantrekkingskracht van haar nieuwe baas is onontkoombaar.
Hunter is bang dat zijn plan aan het licht komt voor hij het heeft kunnen uitvoeren. Op haar beurt wil Gretchen hem leren dat niet alles in het leven te plannen valt…

boek 145 was een boek van Nicci French. had tijdens het lezen een vermoeden dat ik deze al eens eerder had gelezen. irriteerde me soms aan Alice. ze verlaat haar veilige leventje voor een man en begint in zijn verleden te duiken. wat natuurlijk grote gevolgen heeft. het einde was wel heel spannend. dit boek las wel heel makkelijk weg. heb er wel van genoten.

2865183bezeten van mij – Nicci French

Alice Loudon is een jonge vrouw die alles heeft: een hechte vriendschapskring, een lieve vriend en een succesvolle carrière. Op een dag ontmoet ze een vreemdeling. Zonder een moment van aarzeling geeft ze haar veilige bestaan op voor een hartstochtelijke, ongeremde liefdesrelatie met deze man. Het voert haar naar bedrog en verwaarlozing van haar vroegere leven, en naar een duistere, verborgen ervaringswereld die haar aantrekt maar tegelijkertijd verontrust. Haar nieuwsgierigheid wordt een obsessie die alles in gevaar brengt: haar relatie, haar welzijn en ten slotte haar leven.

boek 146 was weer een strip en ditmaal het vierde deel van de Fables serie. ik ben dol op deze strips en heb erg genoten van dit deel. ik ben dol op sprookjes en in dit deel leerde je weer nieuwe sprookjesfiguren kennen en ook waarom ze hun land moesten verlaten.

21325Fables, Vol. 4: March of the Wooden Soldiers

Bill Willingham’s runaway hit series FABLES continues its success in this fourth trade paperback, collecting issues #19-21 and #23-27 (issue #22 will appear in a future collection) and featuring the rise of a new threat to Fabletown. Also included is the Prestige Format Special Fables: The Last Castle. When Little Red Riding Hood suddenly walks through the gate between this world and the lost Fable Homelands, she’s welcomed as a miraculous survivor by nearly everyone – everyone except her old nemesis, Bigby Wolf, who smells spying and subversion more than survival. But will he be able to prove his case before disaster strikes? And how will it all affect Prince Charming’s upstart campaign to become the new mayor of Fabletown?

boek 147 was het derde deel van de miljonairs serie. Audrey leer je in de eerste twee boeken al een beetje kennen maar dit deel draait om haar. dit soort boekjes zijn natuurlijk wel voorspelbaar maar daarom niet minder leuk. Reese is geweldig en zo veel meer dan alleen een player, hij is grappig en kan ook nog eens koken.

27262752in bed met een miljonair – Jessica Clare

Audrey Petty is altijd de verantwoordelijkste geweest. Succesvol, stipt en betrouwbaar: dat is Audrey. Ze zou de perfecte vriendin zijn voor miljonair Cade Archer, op wie ze als kind al heimelijk verliefd was… maar ze is er vrij zeker van dat hij haar niet ziet staan. Door een speling van het lot moet ze wat tijd met hem doorbrengen in zijn afgelegen buitenhuisje, en voor Audrey is dat een droom die uitkomt.
De steenrijke playboy Reese Durham kan elke vrouw verleiden. Als de komst van de keurige Audrey ervoor zorgt dat zijn maatje Cade hun mannenvakantie in het buitenhuis afbreekt, is hij daar niet blij mee. Hij heeft door dat Audrey koste wat kost haar verliefdheid op Cade wil geheimhouden, en maakt daar handig gebruik van om haar dingen te laten doen waar ze anders nooit in zou toestemmen. Hij zal haar wel eens even laten zien wat een vrouw nodig heeft. Alleen ontdekt hij gaandeweg dat hij háár misschien juist wel nodig heeft.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.