bookchallenge week 32

boek 148 was een boek van de Charmed serie. Ik ben nog steeds dol op deze serie. heb deze boekjes vroeger al eens gelezen maar wilde ze nog een keer lezen.

d13124708e macht van drie – Elizabeth Lenhard

Op dit uur, in deze nacht,
Roep ik Oude Machten aan.
Breng onze zus met al haar kracht,
Zodat de Magische Machten voortbestaan.

Piper en Phoebe Halliwell zijn totaal ontredderd door de dood van hun oudste zus, Prue. Ondanks hun verdriet beseffen ze maar al te goed dat ze zelf ook in gevaar zijn. De macht van de drie heksenzussen is verbroken en Piper en Phoebe zijn overgeleverd aan het Kwaad. Zelfs Leo, hun lichtgids en Cole, Phoebes demonische vriendje, kunnen hen niet beschermen.
Uit frustratie en wanhoop spreekt Piper een toverspreuk uit om een verloren heks op te roepen en daarmee haar geliefde zus terug te halen. De spreuk werkt, maar niet zoals Piper in gedachten had. Er wordt een verloren heks gevonden… een doodgezwegen erfgenaam van de familie Halliwell!
Kunnen Piper en Phoebe de nieuwe heks overtuigen haar krachten te aanvaarden en op die manier de Macht van Drie herstellen?

boek 149 was een vrij raar boek maar had al verwacht want heb de disneyfilm van het eerste verhaal al een aantal keren gezien en through the looking glass is ook al een film van maar dan een met Kate Beckinsale in de hoofdrol. het verhaal van Alice is heel apart maar wel geinig. de tekeningen vond ik erg leuk.

18047944Alice’s Adventures in Wonderland & Through the Looking-Glass – Lewis Carroll

With an Introduction and Notes by Michael Irwin, Professor of English Literature, University of Kent at Canterbury
This selection of Carroll’s works includes Alice’s Adventures in Wonderland and its sequel, Through the Looking-Glass, both containing the famous illustrations by Sir John Tenniel. No greater books for children have ever been written. The simple language, dreamlike atmosphere, and fantastical characters are as appealing to young readers today as ever they were. Meanwhile, however, these apparently simple stories have become recognized as adult masterpieces, and extraordinary experiments, years ahead of their time, in Modernism and Surrealism. Through wordplay, parody and logical and philosophical puzzles, Carroll engenders a variety of sub-texts, teasing, ominous or melancholy. For all the surface playfulness there is meaning everywhere. The author reveals himself in glimpses (Wordsworth).

boek 150 was een boek van Sarah J. Maas. ik ben dol op haar boeken en vond deze ook weer erg goed. Ben wel heel anders over Rhysand en Tamlin gaan denken en had aan het einde van dit boek maar een gedachte. ik wil meer. ik kan niet wachten om boek drie te lezen. dit boek eindigde zo spannend. het is een dikke pil maar aan het einde vond ik het boek nog te dun en baalde ik er van dat ik hem al uit had.

23766623a court of mist and fury – Sarah J. Maas

Feyre is immortal.
After rescuing her lover Tamlin from a wicked Faerie Queen, she returns to the Spring Court possessing the powers of the High Fae. But Feyre cannot forget the terrible deeds she performed to save Tamlin’s people – nor the bargain she made with Rhysand, High Lord of the feared Night Court.
As Feyre is drawn ever deeper into Rhysand’s dark web of politics and passion, war is looming and an evil far greater than any queen threatens to destroy everything Feyre has fought for. She must confront her past, embrace her gifts and decide her fate.
She must surrender her heart to heal a world torn in two.

boek 151 was weer een boek over de zussen Paige, Phoebe en Piper. Ditmaal gaan Paige en Phoebe een weekendje weg naar een afgelegen vakantieoord en proberen Piper en Leo een romantisch weekend te houden maar zoals altijd gaat het niet zoals de dames willen en vinden problemen altijd hun pad.

11891785geest van de wolf – Diana G. Gallagher

In het diepst van het woud,
verschijnt een magisch beest.
De verlosser van het land,
… of een duistere geest?

In een afgelegen vakantieoord in de bergen van de Sierra Nevada ontvlamt plots een boom, sijpelt bloed uit de schedel van een dier en dreigt een wolf aan te vallen, die dan als een geest verdwijnt. De politie verdenkt de plaatselijke, bijna uitgestorven groep indianen, die lang geleden uit het gebied zijn verdreven. Anderen wijzen beschuldigend naar de eigenaren van het vakantiepark, omdat die het heilig land verontreinigen.
Phoebe en Paige gaan als journalisten naar de opening van het park. Zo kunnen ze elkaar meteen beter leren kennen. Al snel komen ze echter in gevaar door zowel natuurlijke als bovennatuurlijke krachten. Een machtige indianenpriester heeft de sleutel tot de geheimzinnige gebeurtenissen en dit geheim deelt hij met een wolf die het land bewaakt. De heksenzussen roepen de hulp in van Piper, Leo en Cole en zullen al hun krachten nodig hebben om een demon te verslaag die sluwer is dan al zijn voorgangers!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s