moviechallenge week 32

Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins (2000)

Buzz Lightyear zweert om wraak te nemen op de gemene Emperor Zurg nadat hij zijn best vriend Warp Darkmatter om het leven heeft gebracht. Star Command geeft Buzz de opdracht om een aantal nieuwe recruten op te leiden die hem in de strijd tegen Zurg kunnen bijstaan.

film 83. ik ben dol op de ToyStory films en vind Buzz geweldig. de tekenstijl is heel anders dan die van ToyStory maar wel leuk gedaan. deed me een beetje denken aan de tekenfilms uit mijn kindertijd. de toyStory films zijn natuurlijk veel leuker maar dit was ook een leuke korte tekenfilm.

Dinosaur (2000)

Wanneer een dinosaurusei per ongeluk op een eiland terechtkomt waar geen andere dino’s leven, besluit een groep lemuraapjes het jong te adopteren en hem de naam Aladar te geven. Jaren later: een reuzenmeteoriet vernietigt alle leven op het eiland, waardoor Aladar en zijn vriendjes naar het vasteland moeten vluchten. Onderweg ontmoet Aladar voor het eerst zijn eigen soortgenoten.

film 84. de animatie was heel mooi. heb deze volgens mij ooit al eens gezien maar dat is lang geleden. deze tekenfilm is niet alleen spannend maar ook ontroerend en ook wel zielig.

The Emperor’s New Groove (2000)

Als de verwaande keizer Kuzco zijn rechterhand Yzma ontslaat, verandert zij hem uit wraak in een lama, en neemt de macht van Kuzco over. Samen met de hulp van een dorpeling moet Kuzco zien terug te keren naar het paleis, z’n oude vorm weer terug te zien te krijgen, en de macht van Yzma zien af te pakken.

film 85. heb deze ooit al eens gezien maar hij blijft leuk. in het begin is Kuzco een irritant ventje maar dat veranderd zodra die in een lama word veranderd. het is een grappige film met zoals elke disneyfilm een wijze les. de animatie is ook weer erg leuk

The Little Mermaid II: Return to the Sea (2000)

Na de blijdschap over de geboorte van hun dochtertje Melody, wacht Ariël en Erik een bedreiging. De wraakzuchtige zus van Ursula, Morgana, zorgt ervoor dat Melody haar zeemeerminafkomst niet mag ontdekken. Maar Melody waagt zich uiteindelijk in de zee en wordt een pion in Morgana’s complot om te heersen over de Zeven Zeeën. Nu moet Ariël haar jeugdvriendjes Sebastiaan, Botje en Jutter weer bij elkaar brengen om haar dochtertje te redden.

film 86. ben dol op de kleine zeemeermin. heb deze al eens eerder gezien en vond hem toen al erg leuk. hij is spannend maar ook erg grappig. en ben nog steeds dol op Sebastiaan, Botje en Jutter. en ja Melody lijkt qua doen en laten heel erg op een jonge Ariel.

The Tigger Movie (2000)

Terwijl de overactieve, altijd vrolijke Teigetje door het bos stuitert, richt hij overal schade aan. Hij vraagt al zijn vrienden om mee te gaan stuiteren, maar de anderen hebben het te druk en kunnen niet stuiteren. Teigetje is dus de enige in zijn soort. Dat is wel leuk, maar als je niemand hebt om mee te stuiteren, dan wordt het soms wel eens eenzaam. Zouden er nog meer teigetjes zijn in het bos? Teigetje is vastbesloten om zijn familie te vinden.

Film 87. Ik vind Teigertje erg grappig en vond dit ook een grappige film. Had deze nog nooit gezien maar heb er erg van genoten. vond hem erg grappig.

Atlantis : The Lost Empire (2001)

1914: Milo Tatch denkt dat hij de locatie heeft gevonden van het legandarische Verloren Continent. Een excentrieke miljonair geeft Milo een crew zodat hij zijn theorie kan testen. Wanneer ze Atlantis vinden blijkt dat de cultuur langzaam uitsterft omdat de bewoners hun oude geschriften, waarin hun mysterieuze krachtbron wordt beschreven, niet meer kunnen lezen.

Film 88. ik denk dat iedereen het verhaal wel kent van de verloren stad Atlantis. Heb deze tekenfilm ooit al eens gezien maar vond hem niet erg om nog een keer te kijken. hij is spannend maar ook grappig en soms ook nog ontroerend.

Lady and the Tramp II: Scamp’s Adventure (2001)

De vier puppy’s van Lady en Tramp wonen bij een net gezinnetje in een mooi rustig en groot huis. Rakker, één van de puppy’s, voelt zich echter helemaal niet thuis in deze omgeving. Hij heeft genoeg van alle regeltjes die in huis gelden, aangezien deze in zijn ogen alle vrijheid ontnemen. Als hij op een dag voor straf buiten aan een ketting wordt gelegd is de maat voor hem vol, zeker wanneer hij een aantal zwerfhonden op straat lol ziet maken. Hij ziet kans om zichzelf te ontketenen en wil zich bij de groep zwerfhonden voegen. Deze willen hem enkel toelaten wanneer hij een aantal gevaarlijke tests doorstaat. Ondertussen zijn Lady en Tramp wanhopig naar hem op zoek.

film 89. ik ben dol op Rakker en vind deze film nog steeds erg leuk. heb deze al een paar keer gezien maar hij blijft leuk.

Cinderella 2 : Dreams Come True (2002)

In Assepoester 2 spelen de muisjes uit het kasteel van Assepoester eigenlijk de hoofdrol. Omdat deze knaagdiertjes zich vervelen, vragen ze aan de toverfee om het verhaal van Assepoester te vertellen. Wanneer het verhaaltje uit is, willen ze er altijd nog eentje horen maar die heeft de fee niet. Daarom besluiten ze om zelf maar een boek te maken over de verhalen van Assepoester en over zichzelf: in het eerste verhaal keert Assepoester samen met de prins naar het kasteel. De prins mag echter niet blijven van de koning. In het tweede deel moet Assepoester weer het lente festival organiseren en in het derde verhaal wordt haar stiefzusje Anastasia verliefd op een simpele bakker. Dit is onacceptabel voor de stiefmoeder die er alles aan doet om er een stokje voor te steken. Gelukkig komen Assepoester en de kleine muisjes haar te hulp.

 film 90. ik ben geen groot fan van Cinderella maar vind de muisjes wel erg grappig en schattig en die spelen in deze film een grote rol. het zijn drie korte verhalen. zijn wel drie leuke verhalen.

Lilo & Stitch (2002)

Lilo is een bijzonder 5-jarig meisje uit Hawaï dat niet altijd begrepen wordt door haar omgeving. Terwijl haar zus de sociaal werker op afstand probeert te houden, wil Lilo alleen maar iemand die met haar wil spelen. Op dat moment stort Stitch, een buitenaards wezen dat alleen maar kan vernietigen, neer op Lilo’s eiland. En een onwaarschijnlijke vriendschap begint zich te vormen.

film 91. deze film blijft leuk. ik ben dol op Lilo. deze film is spannend maar ook grappig en ook heel erg lief. Stitch is erg ondeugend maar kan ook erg lief zijn.

Advertisements

2 thoughts on “moviechallenge week 32

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.