moviechallenge week 34

Kim Possible: A Sitch in Time (2003)

Kim en Ron beginnen een nieuw schooljaar, als Ron erachter komt dat zijn familie naar Noorwegen verhuist. Dit is lastig voor hun partnerschap, zeker nu Dr. Drakken, Monkey Fist en Duff Killigan samenwerken om de wereldheerschappij over te nemen.

film 101. ik vond de tekenfilm altijd erg leuk maar had de films nog nooit gezien. het is gewoon een extra lange aflevering dus gewoon ouderwets genieten.

Piglet’s big movie (2003)

Piglet voelt zich achtergesteld wanneer zijn vriendjes op ‘honingjacht’ gaan en hem wordt verteld dat hij te klein is om te helpen. Wanneer hij verdwijnt komen zijn vriendjes Eeyore, Rabbit, Tigger, Kanga en Winnie the Pooh erachter dat Piglet eigenlijk op zijn eigen manier altijd een held is geweest en ze gaan naar hem op zoek.

film 102. ik ben dol op knorretje en deze film over hem blijft leuk.

Stitch! the Movie (2003)

Stitch, die eerst experiment 626 heette, leeft nu op aarde samen met Lilo en Nani. Door een ongeluk komen de andere 625 experimenten op aarde. Lilo en Stitch moeten zorgen dat alles weer goed komt. Ze worden hierbij geholpen door David, Cobra Bubbles en de ruimtewezens Jumba en Pleakley.

film 103. ik vond de eerste film over Stitch erg leuk en heb ook erg genoten van deze film. er zit weer genoeg actie in maar ook humor natuurlijk. een leuke korte film.

The Jungle Book 2 (2003)

In dit vervolg op de film The Jungle Book, waarin we het jongetje Mowgli zagen die opgevoed werd door dieren in de jungle, is Mowgli inmiddels een jonge man die er naar verlangt om terug te keren naar de jungle, om daar Baloo terug te vinden.

film 104. vind hem niet zo veel ouder na het einde van de eerste film, vind hem eerder een nog een kind dan een jonge man. kan me niet herinneren dat ik deze ooit heb gezien. natuurlijk zorgt Shere Khan ook dit keer weer voor de problemen. Baloo is weer net zo grappig als in het eerste deel. heb hier weer van genoten, hij was niet alleen spannend maar soms ook best wel grappig.

Home on the range (2004)

In het Wilde Westen leeft een weduwe met haar dochter en een groep verschillende soorten dieren en vee. Wanneer de weduwe geld moet betalen voor de hypotheek van haar ranch en dit niet kan, krijgen de dieren hier lucht van. Bang als ze zijn dat ze nu verkocht moeten worden aan de plaatselijke vleesfabriek proberen ze een plan te smeden om de ranch te redden van de ondergang.

film 105. echt grappig was deze film niet. vond dit een van de mindere films van Disney. hij was aardig maar niet geweldig.

Mulan 2 (2004)

Mulan en Shang gaan trouwen, maar voordat het zo ver is moeten ze op een geheime missie en bovendien komt er weer een aanval van de Hunnen. Ook in deze film kan Mulan weer rekenen op de steun van Mushu.

film 106.  Ik heb deze nog nooit gezien. Vind Mushi het eerste gedeelte van de film niet echt helpen en hij steunt Mulan ook niet echt, vind hem best wel vervelend en hij zorgt voor heel wat problemen. maar uiteindelijk komt alles toch weer goed zoals we van Disney gewend zijn.

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s