moviechallenge week 36

Ondine (2009)

Het verhaal over Syracuse, een doodnormale Ierse visser die op een dag een vrouw verstrikt in zijn netten krijgt. Hij vist de mooie en mysterieuze dame uit de zee en krijgt al snel het idee dat het hier een zeemeermin betreft. Langzaam maar zeker blijkt er echter een veel duisterder kant aan de vrouw te zitten.

film 108. ze denken niet dat ze een zeemeermin is maar een silkie. een mooie en ontroerende film die aan het einde een wending had die ik niet verwacht had. heb deze gezien toen ik bij mijn vriendin in Ierland op bezoek was.

Love and other impossible pursuits (2009)

Emilia is een jonge vrouw die verliefd wordt op haar getrouwde baas Jack. Nadat Emilia zwanger wordt van hem, besluit Jack van zijn vrouw te scheiden en met Emilia te trouwen. Maar hun geluk is van korte duur: 3 dagen na de geboorte overlijdt hun dochter. Emilia is kapot van verdriet maar probeert niettemin de draad weer op te pikken. Ze doet hard haar best om een band te kweken met haar achtjarige stiefzoon William, maar Jacks jaloerse ex probeert elke poging daartoe te saboteren. Lukt het Emilia om haar leven weer op te rails te krijgen?

film 109. een mooie en zeer ontroerende film. had deze al eens eerder gezien maar hij blijft erg mooi en erg ontroerend.

Winnie the Pooh: Springtime with Roo.

Het is lente, en zoals altijd doet dat Poeh-beer denken aan honing! Teigetje (Tigger), Roe (Roo), Knorretje (Piglet) en Iejoor (Eeyore) hebben ook plannen. Alleen Konijn (Rabbit) vindt de lentedagen niet geschikt om te spelen! Schoonmaken en werken, dat is wat er gedaan moet worden! Roe besluit dat er iets gedaan moet worden aan Konijn’s werkmanie, en wil hem leren dat spelen op zijn tijd niet erg is

 film 110. een leuk verhaaltje over Winnie the Pooh en zijn vriendjes.

Chicken Little (2005)

In een wereld vol pratende dieren leeft ook “Chicken Little”. Nadat hij bijna z’n stad vernietigt met een vals alarm, wordt hij door de gehele bevolking met de nek aangekeken. Totdat de Aarde daadwerkelijk wordt overvallen door een invasie van buitenaardse wezens en het aan de kleine kip en zijn vriendjes is om deze te redden…

film 111. heb deze al eens eerder gezien maar hij blijft leuk en grappig maar  ook een beetje spannend.

Kim Possible: So the Drama (2005)

Dr. Drakken heeft een nieuw plan om de wereld te onderwerpen, maar hiervoor moet hij eerst het zwakke punt van Kim Possible zien te vinden. Hij bedenkt dat het misschien via de liefde lukt. Hij probeert daarom aan te pappen met Eric, een nieuwe jongen op school, die het hart van Kim voor zich wint. Ron vindt dit niet leuk en gaat in de tegenaanval.

film 112. deze film keek weer weg als een extra lange aflevering van de tv-serie Kim Possible. keek hier vroeger veel naar en vond deze leuk om te zien. de spanning, actie en humor waren weer aanwezig. heb hier erg van genoten.

The Emperor’s New Groove 2: Kronk’s New Groove (2005)

In de opvolger van The Emperor’s New Groove wordt het accent gelegd op de lomperik Kronk, Yzma’s (domme) rechterhand. Kronk is leider van een woudlopersclubje en als Kronk’s vader van plan is om op bezoek te komen doet Kronk er alles aan om diens goedkeuring te krijgen.

film 113. heb deze nog nooit gezien. dit was wel een leuke film met een aantal grappige stukjes.

Lilo and Stitch 2: Stitch has a glitch (2005)

Lilo, Stitch en hun Ohana hebben zich weer gesetteld na hun laatste avontuur, totdat er zich een probleem voordoet. Stitch krijgt namelijk een “Glitch”, hierdoor daalt zijn goedheidsniveau, dat ooit zo hoog was, aanzienlijk en nu wordt Experiment 626 weer slecht. En dit heeft meer invloed op zijn Ohana dan eerst zou lijken…

film 114. ik vond de eerste Lilo & Stitch film erg leuk. had deze ooit al eens gezien maar herinnerde me niet alles meer. dit was een leuke en grappige film maar ook wel een beetje spannend.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s