moviechallenge week 37

Mechanic: Resurrection (2016)

De meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop, dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet. Maar wanneer zijn meest geduchte vijand de liefde van zijn leven ontvoert is hij gedwongen om de hele wereld af te reizen om drie onmogelijke huurmoorden te plegen en het op een ongeluk te laten lijken.

film 115.  heb genoten van de eerste Mechanic film en wilde deze ook graag zien. verwachte weer een film die het voornamelijk van de actie moest hebben en dat klopte ook voor deze film. heb wel genoten van deze film. hou wel van dit soort films. verstand op nul en genieten van de actie.

Pooh’s Heffalump movie (2005)

In het woud van Pooh, Piglet, Tigger en Roo gebeuren rare dingen. Pooh denkt te begrijpen wat er aan de hand is. Er lopen aparte wezentjes rond: de Heffalumps. Niemand weet of zij kwaad in de zin hebben of dat ze juist heel lief zijn.

film 116. deze film draait meer om Roo maar vind dat niet erg. en Lumpy (de jonge Heffalump) is ook erg schattig. heb deze al eerder gezien maar hij blijft leuk.

Brother Bear 2 (2006)

Kenai droomt over een meisje, Nita, dat hij vroeger heeft leren kennen. Ze waren de beste vrienden, maar ze verdween op een gegeven moment uit zijn leven. Toevallig komt hij Nita de volgende dag tegen, alhoewel toevallig: Nita moet de ketting die ze vroeger van Kenai heeft gekregen samen met Kenai verbranden op de plek waar ze hem gekregen heeft, om zo de band tussen hun te verbreken zodat ze kan trouwen met haar verloofde. Maar is dat wel wat ze wil?

film 117. ik ben dol op de eerste Brother Bear maar ook op deze. heb hem al eens eerder gezien maar vond hem weer erg ontroerend en ook spannend en grappig. ben dol op Koda en blijf hem schattig vinden. deze films kan ik je zeker aanraden.

Leroy & Stitch (2006)

Lilo, Stitch, Jumba en Pleakley krijgen alle vier een beloning voor het vangen van de 624 experimenten van Jumba. Deze beloning houdt wel in dat de groep uit elkaar zal vallen. Dr. Jacques von Hamsterviel profiteert hiervan en bouwt experiment 627, oftewel Leroy. Leroy’s missie is om alle experimenten uit te schakelen, zodat Hamsterviel zijn grote wraak krijgt.

film 118. ik kan me niet herinneren dat ik deze ooit al eens heb gezien. nee ik heb deze nog nooit gezien maar heb erg van deze film genoten. hij was spannend maar ook grappig.

the fox and the hound 2 (2006)

Frank is niet zo goed in jagen als Chief en krijgt al snel het gevoel dat hij nergens goed in is. Frey heeft echter onvoorwaardelijk vertrouwen in zijn beste vriend en zorgt ervoor dat Frank in een hondenzanggroep komt. Frank vervangt echter de hond Dixie, die niet gewend is om afgedankt te worden. Dixie is van plan haar plaats in de groep terug te winnen, terwijl Frey moet toezien hoe Frank meer aandacht besteed aan zingen, dan aan hem.

film 119.  heb deze nog nooit gezien maar er erg van genoten. vond deze zelfs nog leuker dan de eerste film.

The Fundamentals of Caring (2016)

Nadat Ben een tragedie heeft meegemaakt besluit hij als zorgverlener aan de slag te gaan om geld te verdienen. Zijn eerste klant, Trevor, is een grappige 18-jarige jongeman met spierdystrofie. De een emotioneel verlamd, de ander fysiek verlamd trekken Ben en Trevor eropuit op zoek naar hoop en vriendschap.

film 120. een film die me een beetje deed denken aan Untouchables maar me wel erg ontroerend leek. Trevor is erg grappig en Ben zit midden in een scheiding en heeft nog nooit voor iemand gezorgd als hij voor Trevor gaat zorgen. een mooie en ontroerende film was dit met een vleugje humor. deze film is echt heel erg goed en een aanrader. en Dot (Selena Gomez) zegt gewoon waar het op staat en ondanks dat ze erg grof kan zijn is ze heerlijk eerlijk. ze heeft geen filter. dit was echt een heerlijke film.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.