Moviechallenge week 47

Jack Reacher: Never Go Back (2016)

Jack Reacher vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner. De ontmoeting wordt uitgesteld wanneer blijkt dat Turner is gearresteerd. Er is wel een andere officier die Reacher beschuldigt van een misdaad waarvan hij zich niets kan herinneren. Reacher moet vervolgens op zoek naar Turner zodat hij zijn naam kan zuiveren voordat het leger, de FBI en een aantal criminelen hem weten te achterhalen.

film 143. mijn vader houdt van actiefilms en wilde al een hele tijd met mij naar de bioscoop en deze hebben we samen gezien. in het begin was het even inkomen maar al snel was die erg spannend. veel actie en een aantal wendingen die ik niet verwacht had. ben geen groot Tom Cruise fan maar vind hem in dit soort films wel erg goed.

Nine lives (2016)

Het verhaal volgt een overwerkte miljardair, die meer oog heeft voor het afwerken van het hoogste gebouw in Amerika dan tijd door te brengen met zijn vrouw en kinderen. Nadat hij zijn dochter een kat voor haar verjaardag koopt, raakt hij door een reeks gebeurtenissen in coma. Vervolgens zit hij gevangen in het lichaam van de kat, Mr. Fuzzy Pants genaamd.

film 144. zodra ik de trailer zag wist ik dat ik deze film graag wilde zien.  een beetje voorspelbaar maar zeker erg grappig.

Ice Girls (2016)

A figure skater is injured during a competition. A coach that hired her then helps her rehab her injury so that she may live her dream.

film 145. dit soort films zijn eigenlijk best wel voorspelbaar maar daarom niet minder leuk. ze zijn erg ontroerend.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s