MacGyver vs MacGyver

MacGyver was een serie die ik vroeger erg goed vond en nog steeds goed vind. toen ik hoorde er een nieuwe versie van deze serie kwam wilde ik hem eerst niet zien totdat ik zag dat George Eads (Nick uit CSI:Las Vegas) er in mee speelt besloot ik de pilot een kans te geven en na het kijken van een aflevering wist ik zeker dat ik verder wilde kijken. Lucas Till is geen Richard Dean Anderson maar alles bij elkaar is het een spannende serie over een man die voor de regering werkt en erg handig is met een zakmes. die man kan van iets kleins iets groots maken. hij heeft geen wapens nodig want hij maakt er zelf een.

MacGyver (1985-1992)

The adventures of a secret agent armed with almost infinite scientific resourcefulness.

MacGyver (2016)

Young Angus “Mac” MacGyver creates a clandestine organization within the U.S. government, relying on his unconventional problem-solving skills to save lives.

 

 

Advertisements

About acrazylady

Mijn naam is Tamara. ik ben geboren op 30 september 1979 in een klein dorpje in het oosten van het land. nu 38 jaar later ben ik werkzaam in een bedrijf wat alles maakt wat in het beton gaat en ik werk daar als laborante. ik woon op mezelf in een kleine stad in de Achterhoek maar ben geen superboerin. als je meer wilt weten vraag maar raak maar kan zijn dat je geen antwoord krijgt. groetjes Tamara
This entry was posted in tvseries. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s