bookchallenge week 49

boek 238 was weer een boek over Mercy Thompson. ben dol op deze serie en ben dol op Mercy. deze boeken zijn spannend maar er zit ook humor in. deze serie blijft gewoon goed. vooral het einde was weer erg spannend en heb die ook in een ruk uitgelezen.

22668811Night broken – Patricia Briggs

#1 New York Times bestselling author Patricia Briggs’s Mercy Thompson series has been hailed as “one of the best” (Library Journal). Now Mercy must deal with an unwanted guest—one that brings a danger unlike anything she’s ever known.
When her mate’s ex-wife storms back into their lives, Mercy knows something isn’t right. Christy has the furthest thing from good intentions—she wants Adam back, and she’s willing to do whatever it takes to get him, including turning the pack against Mercy.
Mercy isn’t about to step down without a fight, but there’s a more dangerous threat circling. As the bodies start piling up, she must put her personal troubles aside to face a creature with the power to tear her whole world apart.

boek 239 was weer een flutromannetje. dit soort boekjes zijn erg voorspelbaar maar daarom niet minder leuk. ja ze zijn erotisch maar ook romantisch en grappig en spannend. En deze draaide niet alleen om Emma maar ook om Jake.

5985545Extreem! – Cathie Linz

Sociologist Emma Riley’s new research project depends on a sexy bartender who wants nothing to do with her project—and certainly nothing to do with Emma. Too bad she’s way too smart to ever take no for an answer.

boek 240, 241 en 242 waren drie boekjes over de Charmed ones. ben dol op de tv-serie Charmed en vind de boeken ook erg leuk. ze lezen weg als een extra aflevering van de tv-serie.

d13387032e vloek van de koningin – Emma Harrison

Verborgen heeft het Kwaad zijn gezicht,
Problemen rijzen, een ring doet haar stralen.
Een knappe prins, een liefdesgeschiedenis,
Toon de geheimen, we mogen niet falen.

Paige komt eindelijk haar prins op het witte paard tegen. Colin heeft het allemaal: hij is grappig, slim, lief en waanzinnig knap. Hij heeft nog niet eens haar telefoonnummer en Paige is al helemaal smoor op hem. En hij is niet kwaadaardig, wat ook absoluut een pluspunt is. Zou hij de ware Jacob zijn? Na slechts een paar afspraakjes vraagt Colin Paige al ten huwelijk. Het laatste wat ze dan verwacht te horen is dat Colin een echte prins is – van een magisch koninkrijk nog wel – maar vooral dat hij al verloofd is!
Wat houdt onze prins nog meer verborgen? Bijvoorbeeld dat er duistere krachten samenspannen om zijn koninkrijk, Tarsina, over te nemen, waardoor het aardse evenwicht tussen goed en kwaad verstoord wordt. Colin kan zijn rijk alleen redden door met een magisch wezen te trouwen vóór zijn vijfentwintigste verjaardag. En zijn verjaardag is toevallig volgende week. Paige komt, Corinne – Colins ware liefde – gaat. Als Leo dit alles bevestigd krijgt van de Wijzen, schakelen de Magische Machten over in de hoogste versnelling. Ze gaan naar Tarsina, maar wordt het een koninklijke bruiloft of een koninklijke tragedie?

13403187het duivels portret – Cameron Dokey

Een gezicht onthuld, razernij bevrijd,
Oude woede tegen de wereld gericht.
Drie zusjes komen samen voor de strijd,
Of het aardse raakt voorgoed ontwricht…

De Bay Mirror verslaat de grootse heropening van het Huis met de Schilderingen, een monument in San Francisco uit de jaren twintig, en Phoebe nodigt haar zusjes uit om mee te gaan. Piper heeft haar handen vol met P3, maar Paige gaat graag mee om de ooit beroemde kunstenaarskolonie vol kunst, passie en schandalen te bezichtigen. Opmerkelijk is het verhaal van de architect van het gebouw, William Lancaster, die gedurende de bouw verliefd werd op een kunstenares – een jonge gescheiden vrouw, Isabella Marshall. Hun relatie was op zijn zachtst gezegd roerig en eindigde in een tragedie… en in de verdwijning van William.
Door alle ophef over de heropening van het Huis met de Schilderingen is de liefdesaffaire tussen William en Isabella legendarisch geworden. Met de toestemming van Isabella’s dochter Lucile heeft Phoebe de liefdesbrieven van het paar in haar column gepubliceerd. Ze voegt zich bij Lucile, nu een bejaarde dame, tijdens het hoogtepunt van de gala-avond: de onthulling van een lang geleden overgeschilderde muurschildering. Lucile is zichtbaar ontdaan als de muurschildering onthuld wordt; ze lijkt zelfs doodsbang. Voordat ze flauwvalt van angst, fluistert ze: “Het kwaad is bevrijd…”

13403180een leger van demonen – Greg Elliot

Paige heeft een nieuw baantje dat helemaal geknipt voor haar is. Ze werkt in een museum en geeft rondleidingen bij een reizende Griekse expositie. Het is wel tijdelijk werk, maar het is beter dan niets, en bovendien ziet ze Chase dan regelmatig een knappe jongen die ongeveer tegelijk met haar in het museum is begonnen.

boek 243 en 244 waren twee delen van de prequel serie van George R.R. Martin in stripvorm. heb deze twee delen bij het boekenfestijn meegenomen maar wil zeker meer delen hier van lezen. hij speelt zich af voor de tijd van het lied van ijs en vuur serie en gaat over een jonge knul die de schildknaap is van een ridder en na zijn dood er alles aan doet om zelf ridder te worden.

d25687466e hagenridder boek 1 – George R.R. Martin

Het verhaal van een jonge schildknaap op weg naar het ridderschap in de zeven koningkrijken, speelt zich honderd jaar voor de voor de gebeurtenissen in George R.R. Martins epische fantasy-serie, ‘Een Lied van IJs en Vuur’ af.
De schildknaap Dunk pakt het zwaard en schild van zijn dode meester want hij wil zelf ridder worden. Op zoek naar een sponsor om mee te kunnen doen aan een toernooi. gaat ‘Ridder Duncan’ op pad. Maar zijn weg is bezaaid met vrienden, vijanden, avontuur en verborgen agenda’s. Een zo’n vriend is Egg, die Dunks schildknaap wordt, maar zelfs hij heeft geheime drijfveren…

25687478de hagenridder boek 2 – George R.R. Martin

Dit is het verhaal van een jonge schildknaap op weg naar het ridderschap in de zeven koninkrijken. Het speelt zich honderd jaar voor de gebeurtenissen in George R.R. Martins epische fantasy-serie, ‘Een lied van ijs en vuur’ af.
Dunk weet zich in te schrijven voor het toernooi omdat, geheel onverwacht, prins Baelor “Breekspeer” Targaryen voor hem garant wil staan. Als Tanselle de poppenspeelster wordt aangevallen door prins Aerion Targaryen komt Dunk snel in actie en redt de vrouwe ten koste van een paar losse tanden in Aerions mond. Hierdoor wordt hij opgepakt door de Koningsgarde en gevangengezet…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.