moviechallenge week 2

the Swap (2016)

Ellie O’Brien is trying to juggle rhythmic gymnastics and troubles with her best friend. Meanwhile, classmate Jack Malloy is struggling to live up to his brothers’ hockey-star legacies and dad’s high expectations and tough-love approach.

ik kwam deze tegen via YouTube en dacht dat ik de trailer te zien kreeg maar het was de complete film. het is een Disney film maar vind dat niet zo erg. de film is een typische Disney film maar wel een leuke film. hij was wel een beetje voorspelbaar maar geen slechte film ook al heb ik betere films gezien die om twee mensen gaan die van lichaam wisselen.

DC Super Hero Girls: Hero of the Year (2016)

DC Super Hero Girls Wonder Woman, Supergirl en Batgirl, samen met hun vriendinnen Poison Ivy, Harley Quinn, Bumblebee en Katana beleven weer heel wat. De trainende tieners strijden om de jaarlijkse prijs voor Heldin van het Jaar. Maar ondertussen willen de angstaanjagende Dark Opal en zijn mysterieuze partner het universum veroveren en hebben ze het gemunt op de meiden en hun school…

ik heb de eerste volume van de strip vorig jaar gelezen en vond die erg leuk en toen ik zag dat er ook een animatiefilm van was wilde ik die heel graag zien. het is een korte film maar wel een hele leuke en vrij spannende film.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s