bookchallenge week 8

dit boek speelt zich af 100 jaar in de toekomst en er is een flat van 1000 verdiepingen en des te belangrijker en rijker je bent des te hoger je woont. het boek begint met een meisje die naar beneden valt maar je weet niet wie het is en was het moord, zelfmoord of een ongeluk. dan ga je twee maanden terug in de tijd en leer je een aantal jongeren kennen. elk hoofdstuk is vanuit iemand anders geschreven en allemaal hebben ze hun geheimen. pas aan het einde kom je er achter wie het meisje was en of het moord, zelfmoord was of een ongeluk. het was niet iemand die ik verwacht had en ook de doodsoorzaak had ik niet verwacht. ik kan niet wachten om het vervolg op dit boek te lezen. vond dit een heel goed boek.

th29100329e Thousandth floor – Katharine McGee

New York City as you’ve never seen it before. A thousand-story tower stretching into the sky. A glittering vision of the future, where anything is possible—if you want it enough.
Welcome to Manhattan, 2118.
A hundred years in the future, New York is a city of innovation and dreams. But people never change: everyone here wants something…and everyone has something to lose.
Leda Cole’s flawless exterior belies a secret addiction—to a drug she never should have tried and a boy she never should have touched.
Eris Dodd-Radson’s beautiful, carefree life falls to pieces when a heartbreaking betrayal tears her family apart.
Rylin Myers’s job on one of the highest floors sweeps her into a world—and a romance—she never imagined…but will her new life cost Rylin her old one?
Watt Bakradi is a tech genius with a secret: he knows everything about everyone. But when he’s hired to spy by an upper-floor girl, he finds himself caught up in a complicated web of lies.
And living above everyone else on the thousandth floor is Avery Fuller, the girl genetically designed to be perfect. The girl who seems to have it all—yet is tormented by the one thing she can never have.
Debut author Katharine McGee has created a breathtakingly original series filled with high-tech luxury and futuristic glamour, where the impossible feels just within reach. But in this world, the higher you go, the farther there is to fall….

Ik ben dol op de boeken van Rainbow Rowell en wilde dit boek graag lezen. hij was lief en grappig maar ook een beetje zielig en er zaten wendingen in die ik niet verwacht had. Eleanor is een meisje wat weer bij haar moeder, stiefvader en broertjes en zusjes komt wonen. ze hebben het niet al te breed en ze heeft een hekel aan haar stiefvader. Park is een jongen die met zijn broer bij hun ouders woont. ze ontmoeten elkaar in de bus op weg naar school en zitten dan naast elkaar. steeds beter leer je ze kennen en ik mag ze allebei. het einde was niet wat ik verwacht had. dit was echt een heel goed boek.

22438404Eleanor & Park – Rainbow Rowell

Eleanor is the new girl in town, and she’s never felt more alone. All mismatched clothes, mad red hair and chaotic home life, she couldn’t stick out more if she tried.
Then she takes the seat on the bus next to Park. Quiet, careful and – in Eleanor’s eyes – impossibly cool, Park’s worked out that flying under the radar is the best way to get by.
Slowly, steadily, through late-night conversations and an ever-growing stack of mix tapes, Eleanor and Park fall in love. They fall in love the way you do the first time, when you’re 16, and you have nothing and everything to lose.
Set over the course of one school year in 1986, Eleanor & Park is funny, sad, shocking and true – an exquisite nostalgia trip for anyone who has never forgotten their first love.

wat ik het leuke vind aan de pink pockets dat het meer is dan alleen romantiek en erotiek er zit ook spanning en actie in. ja het einde is voorspelbaar maar er zitten toch wendingen in die ik niet zo snel verwacht had. Betsy heeft last van een stalker en toen we er achter kwamen wie het was, was dat een verrassing voor mij. ja dat soort boekjes zijn erg fout maar wel erg leuk.

24258410Gered! – Marianne Stillings

She’s a book reviewer who hates his books.he’s a bestselling author who’s determined to change her mind–about his books and him.     J. Soldier McKennitt, a Seattle detective–turned–bestselling–author has read one too many scathing reviews from Betsy Tremaine of The Port Henry Ledger. Never mind that he’s been on the national bestsellers list with each of his 3 books. Never mind that all the other papers consistently give him rave reviews. He decides Betsy must be some frustrated old hag, but when he meets a gorgeous blonde at a mystery writer’s conference, he can’t believe that this is Betsy Tremaine. Betsy with the hour glass figure any man would kill to get his hands on. Betsy with the quick witty comebacks that sets his nether regions on fire. Now if only he can figure out who’s stalking her, their heated relationship may have a chance.

het eerste boek uit de helden van Olympus serie een serie die niet alleen draait om de Griekse mythologie maar ook om de Romeinse mythologie. hij draait om Jason, Leo en Piper drie kinderen die er achter komen dat ze halfgoden zijn. Jason weet alleen niks van zijn verleden en hij word gezegd dat hij op een queeste moet gaan en dan pas krijgt hij zijn geheugen terug. Piper moet er alles aan doen om haar vader te redden die ontvoerd is. en Leo heeft ook zijn geheimen en zijn redenen om op die queeste te gaan. ze moeten Hera redden en dat is niet de makkelijkste klus. ze krijgen daarbij wel hulp van een aantal mensen die we leerden kennen in de serie over Percy Jackson. aan het einde van het boek had ik wel zoiets van ik wil deel twee lezen.

16002678de verloren held – Rick Riordan

Kamp Halfbloed is weer opgebouwd na de alles beslissende slag uit De laatste Olympiër en de volgende generatie halfgoden, onder wie Jason, Piper en Leo, staat klaar om achter de betekenis van een mysterieuze profetie te komen:’Zeven halfbloeden zullen de oproep beantwoorden.Storm of brand zal de wereld verzwelgen.Met de laatste adem moet een belofte worden gehouden. Gewapende vijanden zullen staan aan de Deuren des Doods…’
Jason heeft een probleem. Hij kan zich niets meer herinneren van voordat hij wakker wordt in een schoolbus. Hand in hand met een meisje dat zijn vriendinnetje Piper blijkt te zijn. Hij schijnt op een kostschool te zitten voor ‘slechte kinderen’ en heeft een beste vriend genaamd Leo. Hoe hij hier terecht is gekomen? Geen idee, maar iets is goed mis aan dit plaatje.Piper heeft een geheim. Haar vader wordt al drie dagen vermist en sinds die tijd heeft ze levendige nachtmerries die haar lijken te waarschuwen voor een groot gevaar. Op de een of andere manier lijkt haar vriendje haar niet meer te kunnen herinneren en wordt de schoolexcursie verstoord door een aanval van vreemde wezens. Piper wordt samen met Jason en Leo meegenomen naar Kamp Halfbloed. En wat er daar aan de hand is…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s