bookchallenge week 9

een thriller over een meisje die getuige is in een belangrijke zaak en daardoor in een beschermingsprogramma word gezet. ze verhuist van een grote stad naar een klein dorpje en moet daar de zomer zien door te komen. ze komt bij een vrouw in te wonen die vroeger politieagente was. ook vind ze een baan en bouwt ze een band op met de buurman die een jonge knul van 19 is. maar ze moet haar verleden geheim houden. dan krijgt ze bonje met een van de plaatselijke knullen en dat is pas het begin van de ellende. er zaten een paar onverwachte wendingen in maar ook wendingen in die ik verwacht had. vooral de laatste 50 bladzijdes waren heel spannend en kon het boek niet meer wegleggen.

d25574669angerous lies – Becca Fitzpatrick

A teen is forced to make a fresh start after witnessing a violent crime—but love and danger find her anyway in this novel from Becca Fitzpatrick, the New York Times bestselling author of the Hush, Hush saga.
Stella Gordon is not her real name. Thunder Basin, Nebraska, is not her real home. This is not her real life.
After witnessing a lethal crime, Stella Gordon is sent to the middle of nowhere for her own safety before she testifies against the man she saw kill her mother’s drug dealer.
But Stella was about to start her senior year with the boyfriend she loves. How can she be pulled away from the only life she knows and expected to start a new one in Nebraska? Stella chafes at her protection and is rude to everyone she meets. She’s not planning on staying long, so why be friendly? Then she meets Chet Falconer and it becomes harder to keep her guard up, even as her guilt about having to lie to him grows.
As Stella starts to feel safer, the real threat to her life increases—because her enemies are actually closer than she thinks…

Ik ben dol op de films van Disney en ook op de strips van diezelfde films. ik heb er een aantal gelezen en vond ze allemaal even leuk.

Afbeeldingsresultaten voor disney filmstrips frozenFrozen – disney

De bergbeklimmer Kristoff en een jong meisje genaamd Anna reizen met een stel rendieren over de besneeuwde bergtoppen en gevaarlijke kliffen. Ze zijn op zoek naar Anna’s zus Elsa, de legendarische Sneeuwkoningin, om de eeuwigdurende winter die over hun koninkrijk gevallen is te beëindigen. Op hun tocht ontmoeten ze mystieke trollen en de hilarische sneeuwman Olaf en zullen ze de natuurelementen moeten overwinnen om het koninkrijk te redden.

Afbeeldingsresultaten voor disney filmstrips oliver & companyOliver & Company – Disney

De zwerfkat Oliver zwerft door de straten van New York, waar hij is opgenomen in een groep honden die overleeft door te stelen van anderen. Tijdens één van deze criminele acties ontmoet Oliver de rijke Jenny Foxworth. De ontmoeting zal het leven van beiden voorgoed veranderen.

Strips - Brave - BraveBrave- Disney

Merida is een gepassioneerde dame met koninklijke ouders, die niets liever wil dan een geweldige boogschutter worden. Wanneer Merida tijdens een meningverschil met haar moeder een roekeloze beslissing neemt, brengt ze het koninkrijk van haar vader en het leven van haar moeder in groot gevaar. Merida doet er alles aan om dit alles terug te draaien en krijgt daarbij te maken met onvoorspelbare natuurkrachten, magie en een duistere, eeuwenoude vloek…

Vaiana – Disney

Prinses Moana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden.

ja het was een flutroman maar deze had meer dan alleen romantiek en erotiek. hij volgt niet alleen Tori en Rocket aka John maar ook de halfbroer van Tori die na een ruzie met hun vader het huis uitvlucht. Tori doet er alles aan om te bewijzen dat hij niet hun vader heeft vermoord. de werkelijke dader was niet iemand die ik verwacht had. romantiek, erotiek, spanning en humor. ja dit was een leuk boekje.

V6502292errassing! – Susan Andersen

When Victoria Hamilton’s vacation fling resulted in a baby, she began a new life far from her overbearing family. Now Tori’s father has been murdered – and her half brother, Jared, needs her help to prove his innocence. But confronting her past when she comes face-to-face with private investigator John “Rocket” Miglionni sure isn’t what she had in mind.
Thrilled to find the woman who once rocked his world, John takes one look at her little girl and gets the shock of his life. Now the rugged former Marine has two females holding a big piece of his heart, a troubled teenager who expects the worst in life … and a second chance to make it right for all of them.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.