Mary kills people (2017)

een erg indrukwekkende serie over een onderwerp wat best wel indrukwekkend het gaat over een vrouw die samen met haar partner mensen die terminaal ziek zijn helpt met sterven. iets wat illegaal is. er zit ook een politieagent achter haar aan die er alles aan doet om er voor te zorgen dat ze ervoor in de gevangenis beland. het is een korte serie van maar 6 afleveringen maar wel een aanrader. erg spannend en vooral erg indrukwekkend.

A single mother Mary Harris, an ER doctor by day, but by night, she and her partner, a former plastic surgeon, moonlight as underground angels of death and help terminally ill patients slip away on their own terms.

 

Advertisements

About acrazylady

Mijn naam is Tamara. ik ben geboren op 30 september 1979 in een klein dorpje in het oosten van het land. nu 36 jaar later ben ik werkzaam in een bedrijf wat alles maakt wat in het beton gaat en ik werk daar als laborante. ik woon op mezelf in een kleine stad in de Achterhoek maar ben geen superboerin. als je meer wilt weten vraag maar raak maar kan zijn dat je geen antwoord krijgt. groetjes Tamara
This entry was posted in tvseries. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s