moviechallenge week 11

Resident Evil: the Final Chapter (2016)

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

ik heb de andere Resident Evil films gezien en erg van genoten. deze film zit weer vol met actie en met een aantal onverwachte wendingen. natuurlijk ook weer met genoeg zombies en ook duiken er een paar oude bekenden op waarvan niet iedereen even welkom is. een goed einde van een goede serie.

Underworld: Blood Wars (2016)

‘Underworld: Blood Wars’ volgt vampierenstrijdster Selene die aanvallen moet zien te weren van zowel de clan van Lycan als de factie die haar verraden heeft. Met haar bondgenoten David en zijn vader Thomas moet ze de eeuwige oorlog tussen Lycan en vampieren zien te stoppen. Zelfs als dat betekent dat ze hiervoor het ultieme offer moet brengen.

ik ben dol op de Underworld films en wilde deze heel graag zien. Selene is gewoon geweldig. deze film zit weer vol met actie, geweld en bloed. de strijd tussen de vampieren en lycan (weerwolven) gaat natuurlijk nog steeds door.  Selene is op de vlucht voor de vampieren en de lycans maar ze krijgt gelukkig hulp van David. weer een hele spannende en zeer goede film en ik geloof dat dit de laatste Underworld film is. heb hier erg van genoten.

Advertisements

2 thoughts on “moviechallenge week 11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.