ster van de maand: Emma Caulfield

Ik was dol op haar in Buffy the Vampire Slayer en vond het ook leuk om haar terug te zien in Once Upon a Time ook al speelde ze toen de boze heks van Hans & Grietje.

Afbeeldingsresultaten voor emma caulfield gifsEmma M. Caulfield (San Diego, 8 april 1973), meisjesnaam Chukker, is een Amerikaans actrice. Ze speelde onder meer in de televisieseries Beverly Hills 90210 (30 afleveringen) en Buffy the Vampire Slayer (85 afleveringen), maar verschijnt ook in verschillende films.
Afbeeldingsresultaten voor emma caulfield gifsCaulfield maakte haar acteerdebuut met gastrollen in Burke’s Law en Renegade in 1994 en in het jaar daarna in Weird Science. Haar gastrol in het derde seizoen van Buffy the Vampire Slayer liep uit op een langer verblijf toen bedenker Joss Whedon haar personage Anya het vriendinnetje maakte van Xander Harris, één van de hoofdpersonages. Caulfields eerste filmrol volgde in 2003 in de horrorfilm Darkness Falls.

Afbeeldingsresultaten voor emma caulfield gifs

Advertisements

About acrazylady

Mijn naam is Tamara. ik ben geboren op 30 september 1979 in een klein dorpje in het oosten van het land. nu 36 jaar later ben ik werkzaam in een bedrijf wat alles maakt wat in het beton gaat en ik werk daar als laborante. ik woon op mezelf in een kleine stad in de Achterhoek maar ben geen superboerin. als je meer wilt weten vraag maar raak maar kan zijn dat je geen antwoord krijgt. groetjes Tamara
This entry was posted in ster van de maand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s