moviechallenge week 16

the Discovery (2017)

Het is een jaar nadat wetenschappelijk bewezen is dat het hiernamaals werkelijk bestaat. Dit heeft erin geresulteerd dat miljoenen mensen zich van het leven hebben beroofd om naar het hiernamaals af te reizen. Will, de zoon van de ontdekker ervan, wordt vervolgens verliefd op Isla, een vrouw die achtervolgd wordt door een tragisch verleden.

dit was een hele aparte en soms wel een beetje vaag. ben er niet echt uit wat ik er van vind. het is in ieder geval geen film die ik nog een keer wil zien. een hele aparte en best wel rare film. hij draait om een man wiens vader heeft bewezen dat er een hiernamaals is en daardoor plegen heel veel mensen zelfmoord. op weg naar zijn vader ontmoet hij een jonge vrouw en word hij verliefd op haar. je ziet hun relatie groeien. vooral het laatste half uur van deze film was heel vaag. het was geen slechte film maar ook geen fantastische film.

Monster High: Electrified (2017)

When Clawdeen dreams of opening a salon made for monsters and normies, Frankie has the perfect place – an abandoned power station outside town. But the idea sparks negative voltage when Moanica plots to ruin the whole thing, and replace the celebration with something a little more… shocking!

ik vond de tv-serie van Monster High ook altijd erg leuk en deze film is gewoon een extra lange aflevering. de film is grappig maar ook wel een beetje spannend. deze animatie films en tv-serie blijven leuk.

the matchbreaker (2016)

Een idealistische romanticus is vastbesloten zijn verloofde het dure huwelijksfeest van haar dromen te schenken. Hij wordt echter op zijn werk ontslagen. Daarop besluit hij een zaak te starten die tegen betaling bij koppels een breuk in hun relatie veroorzaakt. Alles gaat goed tot zijn verloofde, die niet op de hoogte is van zijn nieuwe beroep, hem opbelt om hun eigen verloving te beëindigen.

de beschrijving klopte niet helemaal, hij heeft geen vriendin maar laat mensen wel denken dat hij er een heeft. echt heel grappig was deze film niet, tenminste dat vond ik. hij was wel romantisch. het was een aardige film maar zou hem niet zo snel aanraden.

Heaven Sent (2016)
Maire en Billy Taylor zijn reeds negen jaar getrouwd, maar hun huwelijk lijkt op de klippen te lopen. Hier lijkt echter verandering in te komen wanneer de twee geconfronteerd worden met een 8-jarig meisje, dat weggelopen is uit de hemel. Het meisje doet er alles aan om de gebroken harten van Maire en Billy te helen, zodat zij opnieuw samen gelukkig kunnen zijn. Maar zal zij daarin slagen, of is het al te laat?

een film die ik deels wilde zien omdat Christian Kane er in mee speelde maar ook omdat hij me erg ontroerend leek. het was een lieve en ontroerende film met een beetje humor. vooral als ze ontdekken wie dat meisje is en waarom ze bij hun was gekomen was erg ontroerend. het einde is deels voorspelbaar maar dat maakte niet uit. het was een lieve en ontroerende film.

Pandemic (2007)
Onverklaarbare griepachtige symptomen doden een jonge man tijdens een vlucht van Australië naar Los Angeles. Dr. Kayla Martin, hoofd van het ziekte controle center, beveelt direct een periode van quarantaine voor alle passagiers. Te laat, zo blijkt, want het virus is, met de daaraan verbonden paniek, al aan het verspreiden in de stad. Een wereldwijde race tegen de tijd is begonnen om de oorsprong van het mysterieuze virus te vinden en om nog meer doden te voorkomen.

dit is een mini-serie maar vind het wel onder een film vallen. een jonge man in een vliegtuig word ziek en sterft en ze besluiten de mensen in quarantaine te zetten maar dat blijkt moeilijker te zijn dan gedacht want niet iedereen is er mee eens. al snel blijkt dat het een ramp is en zijn ze op zoek naar de mensen die besmet zijn maar ook op zoek naar een medicijn. dit soort rampenfilms blijven goed. het is al een vrij oude film maar wel een hele goede.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.