moviechallenge week 20

Beauty and the beast (2017)

Belle, een mooie, jonge onafhankelijke vrouw wordt gevangen genomen door een beest in zijn kasteel. Ondanks een beangstigend gevoel van onzekerheid over wat haar te wachten staat raakt ze bevriend met het betoverde personeel in het kasteel. Ze leert verder te kijken dan de afschuwelijke buitenkant van het beest en ontdekt de vriendelijke ziel van een prins die binnen in hem schuilt.

Ik ben dol op de tekenfilm en kon niet wachten om deze film te zien. ik heb genoten van deze film. Emma Watson is geweldig als Belle net als Luke Evans als Gaston. het beest ziet er heel erg goed uit net als het betoverd personeel. ook al kende ik het verhaal al vond ik het erg goed uitgewerkt. dit blijft een sprookje waar ik dol op ben. ik ben dol op Belle.

Logan (2017)

In 2029 is de mutant bevolking aanzienlijk geslonken en de X-Men zijn ontbonden. Logan (Hugh Jackman) zijn vermogen om zichzelf te genezen is slinkende en hij ontfermt zich nu samen met de mutant Caliban (Stephen Merchant) over de zieke Professor X (Patrick Stewart) in een schuilplaats op de grens met Mexico. Zij zullen daar de rest van hun leven ondergedoken blijven. Maar wanneer een jonge mutant op de vlucht voor een gevaarlijke organisatie zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen en voelt hij zich uiteindelijk gedwongen haar te helpen.

Ik ben dol op de X-men films en ben dol op Wolverine. verheugde me erg op deze film. dit was een hele spannende en goede film. Logan komt op het pad van de jonge Laura die een mutant is en op de vlucht en hij moet er alles aan doen om haar te beschermen. ik vraag me alleen af hoe het kan dat Xavier nog leeft want hij is in een van de x-men films toch door Phoenix vermoord? of heb ik het nu mis??

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.