moviechallenge week 28

Simply Irresistible (1999)

Amanda Shelton is eigenaresse van een restaurant dat ze van haar moeder geërfd heeft. Hoewel haar kookkunsten veel te wensen overlaten, is ze een charmante en aantrekkelijke vrouw die niet bang is om haar emoties te tonen. Tom Bartlett is een succesvolle executive bij een beroemd warenhuis. Zijn koele, praktische manier van werken heeft hem geen windeieren gelegd. Tom en Amanda lijken niets met elkaar gemeen te hebben, maar worden door een ontmoeting op een markt toch bij elkaar gebracht.

ik heb deze film al een paar keer gezien en hij blijft leuk. hij is romantisch en voorspelbaar maar af en toe zijn dit soort films heerlijk. en er zit een vleugje magie in. Ik ben dol op de actrice Sarah Michelle Gellar en vind haar erg leuk in deze film. het is een vrij oude film maar eentje die leuk blijft. je moet hem alleen niet kijken als je al honger hebt.

Advertisements

About acrazylady

Mijn naam is Tamara. ik ben geboren op 30 september 1979 in een klein dorpje in het oosten van het land. nu 36 jaar later ben ik werkzaam in een bedrijf wat alles maakt wat in het beton gaat en ik werk daar als laborante. ik woon op mezelf in een kleine stad in de Achterhoek maar ben geen superboerin. als je meer wilt weten vraag maar raak maar kan zijn dat je geen antwoord krijgt. groetjes Tamara
This entry was posted in moviechallenge 2017. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s