moviechallenge week 39

To All the Boys I’ve Loved Before (2018)

Lara Jean Covey schrijft brieven aan al haar voormalige geliefden. De brieven zijn alleen bedoeld voor haar en nooit bedoeld om gelezen te worden door iemand anders. Tot op een dag dat al haar liefdesbrieven verstuurd worden naar haar oude geliefden. Haar leven verandert al snel in een chaos als ze gedwongen is om te gaan met de sociale tegenslag en buiten dat ook de confrontatie moet aangaan met elk van hen.

heb erg genoten van het boek en wilde de film ook graag zien. de film was net zo leuk als het boek. natuurlijk zitten er wel verschillen tussen het boek en de film maar over het algemeen is de film erg trouw aan het boek. vind de cast ook goed uitgekozen. Lara Jean schrijft brieven als ze iemand leuk vind maar verstuurd ze niet. dan worden ze op een dag verstuurd en moet ze omgaan met de gevolgen. ze gaat een nep relatie aan met een van de jongens deels om ervoor te zorgen dat een andere jongen weet dat ze niks meer voor hem voelt en deels om zijn ex jaloers te maken. maar dat zorgt ook weer voor de nodige veranderingen en problemen. erg genoten van deze film.
Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge (2017)

De ongelukkige Jack Sparrow ziet het somber in, wanneer de geestpiraten onder leiding van zijn oude aartsvijand, de angstaanjagende kapitein Salazar, ontsnappen aan de Devil’s Triangle. Salazar en zijn crew zijn vastbesloten om elke piraat op zee, met inbegrip van Jack, te doden. Jack zijn enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident of Poseidon, een krachtig artefact dat zijn bezitter de totale controle over de zee geeft.

heb deze al eerder gezien maar vond het niet erg om hem nog een keer te kijken. hij blijft spannend en grappig. ik vind Johnny Depp geweldig als captain Jack Sparrow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.