bookchallenge week 43

best wel een spannend boek maar soms wel een beetje vaag en apart. het begint met Carl die bij een meer is en een meisje zit in de ambulance en zijn broer is gestorven, verdronken. hij weet niet wie hij is, wie dat meisje is en wat er gebeurt is. hij moet op zoek naar de waarheid voordat hij gek word vooral als hij steeds de stem van zijn broer hoort. einde was wel erg leuk. erg genoten van dit boek.

16120205the drowning – Rachel Ward

What happens if you’ve done something terrible? But you can’t remember what. And you don’t know how to put it right …When Carl opens his eyes on the banks of a lake, his brother is being zipped into a body bag. What happened in the water? He can’t remember And when he glimpses a beautiful girl he thinks he recognizes, she runs away. Suddenly he knows he must find her – because together they must face the truth before it drowns them.

Jade was een pester en Zoë was degene die ze steeds pestte zelfs zo erg dat ze van school af ging. vier jaar later is Zoë terug en populairder dan ooit. dan worden de rollen omgedraaid en word Jade gepest. zit Zoë erachter? je leest in het nu maar in flashbacks lees je ook wat er vier jaar geleden gebeurd is. een spannend boek vooral als je erachter komt hoe alles zit. het einde had ik niet verwacht. pesten is gewoon niet goed.

18329516wat als … – Daniëlle Bakhuis

Wat als… het meisje dat je vroeger van school hebt gepest, terug is? En populairder dan ooit? Jade heeft haar verleden als pester diep weggestopt in haar geheugen. Maar dat verandert als Zoë na jaren van afwezigheid weer terug op school is. Jade wil niets liever dan sorry zeggen waarop Zoë laat weten dat ze het haar vergeeft, maar dat ze het nooit zal vergeten. Dan vindt Jade een dreigbriefje in haar kluis. En nog één. En nog één. Want wat als sorry zeggen niet genoeg is?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.