moviechallenge week 45

Furious 7 (2015)

Nu Owen Shaw is uitgeschakeld door Dominic Toretto en zijn crew, is Shaw’s broer Deckard Shaw uit op wraak. Na de dood van Han, is ook Dominic uit op wraak. Samen met zijn crew en “Mr. Nobody” gaan ze op zoek naar een hackprogramma genaamd ‘God’s Eye’, om zo achter Deckard’s locatie te kunnen komen en hem uit te schakelen.

the fate of the Furious (2017)

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken doet de crew een poging een normaal leven te leiden. Wanneer een mysterieuze vrouw Dom probeert te verleiden tot de wereld van misdaad kan hij de verleiding echter niet weerstaan. Door het verraad van degene die het dichtst bij hen staat, zal de crew beproevingen moeten doorstaan als nooit tevoren. Van de kust aan Cuba en de straten van New York tot de ijzige vlaktes van de Arctische Barentszzee, het team zal de hele wereld moeten doorkruisen om een anarchist te stoppen met chaos te verspreiden en de man thuis zien te brengen die hen tot een grote familie gemaakt heeft.

en ook de laatste twee films uit de fast en furious serie mochten niet ontbreken. ben dol op deze films en kan niet wachten tot de volgende uit komt.
Bohemian Rhapsody (2018)

‘Bohemian Rhapsody’ volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al snel door te breken met diverse hits als ‘We Will Rock You’ en ‘Radio Ga Ga’. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

mijn vader is groot Queen fan en ben opgegroeid met hun muziek. ik wist zelf niet zo veel over de band. de film begint met het Live Aid benefiet in 1985 en gaat dan terug naar 1970 na het ontstaan van de band. het gaat over de band en hoe ze bekend werden maar ook over Freddie en zijn leven. erg indrukwekkende film en vind de cast ook erg goed. wel fijn dat ze de muziek van Queen zelf gebruikten en niet dat de acteurs zelf zongen. heb best veel over de band geleerd.

Johnny English strikes again (2018)

Wanneer door een cyberaanval de identiteiten van alle undercoveragenten in Engeland te grabbel worden gegooid, is alle hoop gevestigd op Johnny English. Hij geeft zijn pensioen op en gaat op zoek naar het meesterbrein achter de aanval. Als iemand met maar weinig competenties en voornamelijk analoge gewoontes, moet English echter de uitdagingen van de moderne technologieën overwinnen om zijn missie te doen slagen.

ben geen groot Rowan Atkinson fan maar na tig keer een kort stukje van deze film te zien wilde ik hem toch zien. kwam er thuis pas achter dat het de derde film uit de serie was en heb geloof ik alleen deel 1 gezien ooit een keer. vond het een grappige film maar geen geweldige film. de meeste grapjes zaten al in de trailer.

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.