moviechallenge week 6

Instant family (2018)

Het koppel Ellie en Pete wil een gezin stichten met behulp van adoptie. Ze voelen zich erg menslievend tot ze thuis met drie driftige kinderen zitten. Nu moeten ze proberen een manier te vinden om hun kinderen, die helemaal geen zin hebben om volwassen te worden, op te voeden.

een film die word aangegeven als een komedie maar meer is dan een komedie. het is een komedie maar ook een drama want ik vond hem soms erg ontroerend. Pete en Ellie willen een kind adopteren maar krijgen drie kinderen, twee zussen en een broer waarvan de oudste 15 is en niets liever wil dan weer terug te gaan naar haar moeder. Peter en Ellie moeten leren omgaan met drie kinderen maar de kinderen moeten ook leren om te gaan met een nieuw huis en dat zorgt niet alleen voor grappige momenten maar ook ontroerende momenten. erg genoten van deze film en kan hem je zeker aanraden.

Green book (2018)

‘Green Book’ volgt een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, Tony Lip genaamd, die tijdelijk zonder werk zit als zijn nachtclub een paar maanden dicht gaat. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist. De twee leven in een totaal andere wereld, maar krijgen geleidelijk aan een band met elkaar.

een film die soms erg indrukwekkend was. hij speelt zich af in de jaren zestig in Amerika. Tony is een uitsmijter die als de nachtclub tijdelijk dicht gaat de chauffeur word van een pianist genaamd dr. Don Shirley. alleen is dr Shirley een man met een donkere huidskleur en waren ze toen erg racistisch.  onderweg beleven de mannen de nodige avonturen en krijgen ze langzaam een band. een mooie en indrukwekkende film die zeker een aanrader is.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.