moviechallenge week 7

Alita: battle angel (2019)

‘Alita: Battle Angel’ draait om de lotgevallen van een schijnbaar afgeschreven vrouwelijke cyborg die gered wordt door een dokter en een tweede leven krijgt. Van haar eerste herinnert ze zich niets, hoewel haar aanzienlijke vaardigheden in de martial arts een dodelijk beroep suggereren. Ze begint een nieuw bestaan als premiejager en stort zich op het opjagen van de gevaarlijkste criminelen.

erg spannende film met een aantal wendingen die ik niet verwacht had. heb een vermoeden dat er nog een vervolg van komt door het einde. je volgt Alita die een cyborg is en word gered van de sloop en een nieuw lichaam krijgt. haar geheugen is leeg en ze weet niet wie ze was. de man die haar gered heeft zorgt voor haar en ze krijgt al snel nieuwe vrienden. dan komt ze er langzaam achter wie ze is en wat ze kan en word een premiejager. maar daar is niet iedereen even blij mee.

Verliefd op Cuba (2019)

Als Loes wordt gebeld vanaf de Cubaanse Ambassade staat ze met haar mond vol tanden. Ze wist niets over de relatie van haar dochter, laat staan dat ze gaat trouwen met een Cubaan… Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit gedoemde huwelijk te steken. Tijdens haar verblijf op het eiland hervindt Loes haar geloof in de liefde. Net als haar dochter wordt ook Loes Verliefd op Cuba.

erg voorspelbare film maar wel een vermakelijke film. Loes krijgt te horen dat haar dochter Maartje op Cuba gaat trouwen met een Cubaan en is er niet mee eens. ze gaat na Cuba om het huwelijk tegen te houden maar word daar zelf ook verliefd.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.