moviechallenge week 25

Long shot (2019)

Fred Flarsky is een aan lager wal geraakte journalist. Om zijn depressie te overwinnen probeert hij het hart van zijn jeugdliefde, Charlotte Field, te winnen. Charlotte was ooit zijn oppas, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de machtigste vrouwen ter wereld.

een leuke film die wel erg voorspelbaar was maar ook niet erg grappig. er zaten een paar grinnik momenten bij maar schoot niet echt in de lach maar dat kan ook aan mij hebben gelegen. was een aardige film.

Godzilla: king of monsters (2019)

‘Godzilla: King of Monsters’ volgt de heldhaftige pogingen van het crypto-zoölogische agentschap, Monarch genaamd, dat het opneemt tegen een reeks reusachtige monsters. Onder hen bevinden zich de machtige Godzilla, Mothra, Rodan en de aartsvijand, de driekoppige King Ghidorah. Terwijl de wezens allemaal strijden voor suprematie, hangt het voortbestaan van de mensheid aan een zijden draadje.

de titans (monsters) zagen er goed uit. verhaal was beetje standaard de titans worden wakker en er is er maar een die hun tegen kan houden in dit geval Godzilla. maar dat betekent niet dat het een saaie film was. vond hem erg spannend en er zaten wendingen in die ik niet verwacht had. heb erg genoten van deze film en vond hem erg goed.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.