moviechallenge week 26

booksmart (2019)

Twee academische supersterren en beste vriendinnen staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking. Op dat moment beseffen ze dat ze minder hard hadden moeten werken en meer tijd hadden moeten nemen om plezier te maken. Vastbesloten om niet achter te blijven bij hun leeftijdsgenoten, proberen de meiden vier jaar plezier in één nacht te proppen.

twee vriendinnen die alleen maar aan studeren denken en er alles aan doen om er voor te zorgen dat ze na de college van hun dromen kunnen komen de dag voor de diploma-uitreiking erachter dat het leven uit meer dan alleen studeren bestaat. ze besluiten na een feestje te gaan maar er te komen is al een probleem als je het adres niet weet en dat is nog het maar het begin van hun avontuur. alles wat verkeerd kon gaan gaat natuurlijk mis. een grappige film. heb me prima vermaakt met deze film.

Yesterday (2019)

‘Yesterday’ volgt het leven van een worstelende muzikant. Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich de ‘Beatles’ kan herinneren. Met de kennis van al hun muziek is hij vervolgens relevanter dan ooit.

wat nou als jij de enige bent die de muziek van the Beatles kan herinneren. dan doe je toch gewoon alsof het jouw muziek was. opeens weet niemand behalve Jack meer wie de Beatles zijn en Jack doet alsof de muziek door hem geschreven is en word al snel een superster maar of hij daar nou zo gelukkig van word. beetje voorspelbaar maar wel erg leuke film. hij was grappig maar ook ontroerend. en met hele leuke muziek.

Toy Story 4 (2019)

Andy is inmiddels te oud voor speelgoed en heeft zijn collectie gegeven aan de 4-jarige Bonnie die steeds minder met cowboy Woody speelt. Wanneer ze tijdens haar kennismakingsdag een poppetje maakt van een plastic vorkje en afval, heeft ze een nieuwe favoriete pop: Forky. Die begrijpt echter niet wat hij moet doen en tijdens een familiereisje verdwijnt hij spoorloos. Woody, die weet hoe belangrijk Forky is voor Bonnie, besluit alles op alles te zetten om Forky terug te brengen. Daarvoor moet hij zijn weg zien te vinden in een voor hem onbekende wereld vol spannende avonturen en verrassende ontmoetingen.

weer een leuke film over Woody, Buzz en hun vrienden. ze zijn nu van Bonnie en dan maakt Bonnie een nieuw vriendje genaamd Forky maar die is helemaal niet happy en weet niet wat hij moet doen. op een reisje ontsnapt hij en Woody weet hoe erg Bonnie aan hem gehecht was en dan gaat hij op zoek naar Forky en dat is het begin van een groot avontuur maar gelukkig staat hij er niet alleen voor en krijgt hij hulp van zijn vrienden, een oude vriendin en nieuwe vrienden. weer erg genoten van dit deel.

Men in Black international (2019)

‘Men in Black International’ volgt de agenten M en H, twee leden van een geheime, internationale organisatie. Ze hebben al jaren de wereld moeten behoeden voor bedreigingen van het uitschot van het heelal. Maar nu stuiten ze mogelijk op hun grootste, globale bedreiging ooit; er bevindt zich een mol binnen hun organisatie.

een leuke en spannende film maar toch niet zo leuk als de voorgaande films. ik mis toch Will Smith vond hem een stuk grappiger dan Chris Hemsworth. maar heb me erg vermaakt met deze film.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.