bookchallenge week 27

de tweede en zoals het er nu uit ziet de laatste strip over Iko en haar vrienden. ben dol op de Lunar chronicles en ben ook dol op de twee strips. Iko helpt Cinder en de ander zo veel als ze kan. Iko is op jacht naar de alfa Lysander Steele die alle wolf soldaten verzamelt en achter Cinder aan zit omdat die de mutatie van hem en de andere wolven ongedaan moet maken maar dat kan niet. weer een spannend verhaal en van mij mogen er meer boeken of strips in deze wereld komen.

34930815gone rogue – Marissa Meyer

Iko – an audacious android and best friend to the Lunar Queen Cinder – has been tasked with hunting down Alpha Lysander Steele, the leader of a rogue band of bioengineered wolf-soldiers who threaten to undo the tenuous peace agreement between Earth and Luna. Unless Cinder can reverse the mutations that were forced on them years before, Steele and his soldiers plan to satisfy their monstrous appetites with a massacre of the innocent people of Earth.

And to show he’s serious, Steele is taking hostages.

Cinder and Kai, Scarlet and Wolf, Cress and Thorne, and Winter and Jacin all feature in this epic new battle. But it is Iko who must face her deepest fears when she uncovers the truth about her own unusual programming.

Millie is dol op Schotland en krijgt de kans om daar na een kostschool te gaan. eerst twijfelt of ze wil gaan vanwege Judes omdat ze eindelijk meer zijn dan alleen vriendinnen. totdat ze Judes ziet zoenen met haar ex en toch besluit te gaan. daar krijgt ze een prinses als kamergenote. in het begin mogen ze elkaar niet maar dat verandert als ze samen gedropt worden en de weg terug na de school moeten vinden. maar ze kan toch niet verliefd worden op een prinses? einde was voorspelbaar maar daarom niet minder leuk. en vind het leuk dat er een aantal mensen van het eerste boek ook even in beeld komen. ben zelf dol op Schotland dus vond het erg leuk dat het boek zich daar afspeelde voor het grootste gedeelte. erg leuk boek en ze mag wel meer boeken schrijven over deze familie, bijvoorbeeld over de toekomstige partner van Seb. en vond het erg leuk dat het een lesbische relatie was en niet standaard meisje word verliefd op prins.

44536751. sy475 her royal highness – Rachel Hawkins

Millie Quint is er kapot van als haar vriendin met een ander zoent. Omdat ze de gedachte om elke dag met haar ex geconfronteerd te worden niet kan verdragen, besluit Millie om beurzen aan te vragen voor prestigieuze scholen. Hoe verder van Houston, hoe beter.
Millie kan haar geluk niet op als ze wordt toegelaten tot een van de meest exclusieve scholen ter wereld in de Schotse Hooglanden. Alles aan Schotland is anders: het landschap is mistig en groen, de school is prachtig en de studenten vinden haar Amerikaanse accent superschattig. Er is alleen één probleem: Millies kamergenoot Flora gedraagt zich als een echte prinses. Ze ís ook een echte prinses. Van Schotland.
De twee kunnen elkaar niet uitstaan, maar voordat Millie het doorheeft, heeft ze wéér een vriendin. Prinses Flora zou een nieuw hoofdstuk in haar liefdesleven kunnen zijn, maar Millie weet dat de kans op een happily ever after klein is. Het echte leven is tenslotte geen sprookje… Of toch wel?

Her Royal Highness is het vervolg op Royals, maar met nieuwe personages!

Twinkle wil niets liever dan filmmaker worden en als Sahil haar vraagt om samen een film te maken zegt ze meteen ja. deels omdat ze dol is op het maken van films maar deels omdat ze gek is op zijn tweelingbroer. maar dan krijgt ze een email van een aanbidder genaamd N zal dat Neil zijn de tweelingbroer van Sahil? een leuk boek had alleen af en toe de neiging om Twinkle door elkaar te schudden want ze veranderde in een meid die ik steeds minder leuk vond. einde was voorspelbaar maar daarom niet minder leuk. erg genoten van dit boek.

40207981. sy475 from Twinkle with love – Sandhya Menon

An aspiring teen filmmaker finds her voice and falls in love in this delightful romantic comedy from the New York Times bestselling author of When Dimple Met Rishi.

Aspiring filmmaker and wallflower Twinkle Mehra has stories she wants to tell and universes she wants to explore, if only the world would listen. So when fellow film geek Sahil Roy approaches her to direct a movie for the upcoming Summer Festival, Twinkle is all over it. The chance to publicly showcase her voice as a director? Dream come true. The fact that it gets her closer to her longtime crush, Neil Roy-a.k.a. Sahil’s twin brother? Dream come true x 2.

When mystery man N begins emailing her, Twinkle is sure it’s Neil, finally ready to begin their happily-ever-after. The only slightly inconvenient problem is that, in the course of movie-making, she’s fallen madly in love with the irresistibly adorkable Sahil.

Twinkle soon realizes that resistance is futile: The romance she’s got is not the one she’s scripted. But will it be enough?

Told through the letters Twinkle writes to her favorite female filmmakers, From Twinkle, with Love navigates big truths about friendship, family, and the unexpected places love can find you.

ik ben dol op de boeken van Karin Slaughter en vond dit deel weer erg spannend. een maand nadat Michelle is ontvoerd en niemand weet wat er met haar gebeurd is word Sara ontvoert recht voor de ogen van Will. je volgt Sara die er alles aan doet om te overleven en Will die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat Sara weer veilig thuis komt bij hem en haar familie. het boek is spannend en ja soms erg gewelddadig en bruut maar ook wel ontroerend en er zaten wendingen in die ik absoluut niet verwacht had. ben dol op Sara en Will en van mij mag Karin nog meer boeken over hun schrijven.

45695278. sy475

laatste weduwe – Karin Slaughter

Een onschuldig uitje verandert in een nachtmerrie wanneer Michelle Spivey wordt ontvoerd terwijl ze met haar dochter aan het winkelen is. De politie zet een grote zoekactie op touw en haar partner doet een emotionele oproep in de media, maar Michelle is en blijft spoorloos.

Een paar weken later, op een rustige zondagmiddag, worden Will Trent en Sara Linton plotseling opgeschrikt door het geluid van explosies. Ze gaan erop af, maar binnen no time loopt alles volledig uit de hand: Sara wordt gekidnapt en Will moet noodgedwongen undercover. De situatie voert hen naar een afgelegen plek in de bergen, naar de vreselijke waarheid over het lot van Michelle en een moordzuchtige radicale groepering…

dit soort boekjes zijn eigenlijk best wel fout maar ook erg leuk. Ella is 17 en leeft al twee jaar zelfstandig na het overlijden van haar moeder. haar vader heeft ze nooit gekend. ze werkt als stripper om geld te verdienen voor school, huur en eten. dan komt Callum Royal, die stinkend rijk is, en die zegt dat hij haar voogd is en dat ze bij hem moet wonen. hij heeft vijf zonen en geen van allen staan te springen als ze bij hun komt wonen. ze is als stripper wel wat gewend maar moet niet alleen in huize Royals zien te overleven ook de nieuwe school is een uitdaging voor haar. maar gelukkig staat ze er niet alleen voor en heeft ze al snel een vriendin gemaakt. je weet nu al dat ze verliefd word op een van de broers. wil zeker verder met deze serie. via de app van de vakantiebieb is hij in de maanden juli en augustus van 2019 gratis te lezen ook al ben je niet lid van de bieb samen met nog meer boeken.

35233260. sy475 verleiding – Erin Watt

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen.
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

beetje erg voorspelbaar maar daarom niet minder leuk. Sophie gaat met haar vriendinnen op vakantie na Rusland daar ontmoeten ze in een vervallen kasteel een prinses die erg geïnteresseerd is in Sophie. ‘s nachts horen ze de wolven huilen en snel komen ze erachter dat de prinses niet helemaal eerlijk is. het is een boek wat gericht is op kinderen rond de 12 jaar maar ook niet veel ouder. boek las erg makkelijk weg. einde was voorspelbaar maar daarom niet minder leuk. erg genoten van dit boek.

20612675de wolvenprinses – Cathryn Constable

Tijdens een schoolreis naar Rusland belanden de drie vriendinnen Sophie, Marianne en Delphine op het mooie, maar vervallen winterpaleis van de exotische prinses Anna Fjodorovna Volkonskaya. Zij vertelt hun spannende legendes over brute moorden en verloren diamanten. Maar als het nacht wordt en het wolvengehuil om het paleis haar kippenvel bezorgd, komt Sophie erachter dat de prinses hun niet alles vertelt…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.