moviechallenge week 27

Spider-man: homecoming (2017)

Peter Parker keert na zijn eerste superheldengevecht als Spider-Man terug naar zijn normale leven in Queens. Hij hoopt snel bij The Avengers gevraagd te worden door Tony Stark, maar het telefoontje blijft uit. Peter wordt ongeduldig, denkt dat hij zichzelf als held moet bewijzen aan Tony Stark en gaat vervolgens zelf op zoek naar onrecht. Tijdens deze zoektocht komt hij al snel bij een mysterieuze wapenhandel van ene Adrian Toomes.

aangezien de nieuwe spider-man nu in de bios draait moet ik deze eerst kijken aangezien ik deze nog niet had gezien. Spider-man wil niets liever dan bij de Avengers horen vooral nadat hij had geholpen (te zien in de derde captain America film) maar dat gebeurt niet. dan komt hij achter een mysterieuze wapenhandelaar en doet er alles aan om hem in te rekenen omdat hij zichzelf wil bewijzen tegenover Tony Stark en dat loopt niet altijd even goed af. de film was grappig maar ook spannend. ben erg benieuwd na de volgende spider-man film. en er zitten 2 filmpjes tijdens en na de aftiteling alleen de eerste is belangrijk maar de tweede is wel leuk om te zien.
Spider-man far from home (2019)

‘Spider-Man: Far from Home’ speelt zich af na de gebeurtenissen van ‘Avengers: Endgame’. Peter Parker gaat met zijn vrienden op zomervakantie door Europa. Tijdens deze vakantie wordt hij benaderd door Nick Fury in een missie om het mysterie rondom verschillende aanvallen van elementaire wezens te ontrafelen.

vond dit weer een leuke film ook al was ik waarschijnlijk een van de weinige die de grootste wending niet had zien aankomen. hij speelt zich af na endgame en Peter moet leren omgaan met de dood van Tony Stark en gaat met zijn klas op schoolvakantie na Europa. dan vraagt Nick Fury om zijn hulp en samen met Mysterio moet hij de aarde verdedigen tegen de elementals voordat die de aarde vernietigen. en ook nog ervoor zorgen dat zijn klasgenoten niet te weten komen dat hij Spider-man is en dat ze veilig blijven. en hij wilt ook nog het meisje van zijn dromen versieren. het valt niet mee om spider-man te zijn.

Jumanji: welcome to the jungle (2017)

Vier tieners zijn op avontuur in een jungle vol met neushoorns, zwarte mamba’s en een eindeloze verscheidenheid aan valstrikken en puzzels in de jungle. Om terug te keren naar de echte wereld zullen ze dingen op een andere manier moeten bekijken om het spel te verslaan. Om te overleven transformeren ze zichzelf in karakters uit het spel.

ik zag laatst de trailer van de nieuwe Jumanji film en besefte dat ik deze nog niet had gezien ook al heb ik hem op dvd. dus maar gekeken vooral omdat mijn zus hem van mij wilde lenen. deze film was spannend maar ook erg grappig. einde was voorspelbaar maar daarom niet minder leuk. vond vooral het idee dat ze het spel ingaan en eruit zien als hun avatar erg leuk gedaan vooral omdat ze er absoluut heel anders uit gaan zien dan dat ze gewend zijn. erg genoten van deze film en ben erg benieuwd na het vervolg die eind dit jaar uitkomt in de bioscoop.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.