Tagliatelle met Spinazie en Boursin

Dit heb je nodig

  • 400 gram tagliatelle
  • 2 stuks Ui
  • 250 gram spekblokjes
  • 1 doosje boursin 125 gram
  • 750 gram spinazie a la creme

Zo maak je het

  1. Kook de pasta “al dente” zoals vermeld op de verpakking. Snij de ui klein en fruit deze samen met de spekjes aan in een wokpan.
  2. Voeg de spinazie toe. Zodra deze ontdooit is ook de boursin toevoegen. Roer alles goed door elkaar.
  3. Voeg de gekookte pasta toe. Doorroeren en serveren.

dit recept is voor 4 personen

 

ik heb alleen de spekjes ingeruild voor kipreepjes en spinazie gekocht met boursin.

Avondeten

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.