moviechallenge week 42

Wat is dan liefde (2019)

Echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is zó 2017 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet, die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding.

een heerlijke feelgood movie die erg voorspelbaar was maar daarom niet minder leuk. hij was erg grappig maar ook romantisch. erg genoten van deze film. zat van te voren te twijfelen om deze te zien maar ben blij dat ik ben gegaan. de film was pas begonnen en lag al dubbel van het lachen. kwam met een heerlijk gevoel de bioscoop uit gelopen en met het nummer van Andre Hazes ( wat is dan liefde of hoe die ook heet) is mijn hoofd.

Maleficent (2014)

De Disney-klassieker ‘Sleeping Beauty’ vanuit het perspectief van de boze heks Maleficent (Angelina Jolie), de heks die op de geboortedag van ‘Doornroosje’ een vloek uitspreekt dat het meisje zich op haar zestiende zal prikken aan een spinnewiel en zal sterven. Hoe komt het dat ze zo hard en meedogenloos is geworden en waarom heeft ze het jonge babyprinsesje eigenlijk vervloekt?

had deze al eens gezien maar wilde hem nog een keer zien omdat ik het vervolg ervan in de bioscoop ging kijken. weer erg genoten van deze film.
Maleficent: mistress of evil (2019)

‘Maleficent: Mistress of Evil’ volgt de complexe relatie tussen de heks Maleficent en prinses Aurora. Het is inmiddels enkele jaren geleden dat Maleficent besloot om Aurora te vervloeken. Samen moeten ze nu nieuwe bondgenoten vinden in hun pogingen de magische wezens van de wereld te beschermen.

ik vond deze geweldig ook al kwam Maleficent niet in elke scene voor en was een wending geen verassing voor mij. de film zag er mooi uit, vooral de sprookjeswezens. hij was spannend maar ook ontroerend en vertederend.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.