moviechallenge week 8

Mockingjay part 2 (2015)

Nadat Katniss als ‘spotgaai’ is uitgegroeid tot het symbool van de revolutie, beginnen zij en District 13 aan een totale oorlog tegen president Snow en het autocratische Capitool. Samen met haar naaste vrienden (Gale, Finnick en Peeta) waagt ze haar leven om een moordaanslag op president Snow te ensceneren, voor wie de vernietiging van Katniss een ware obsessie is geworden.

was leuk om deze weer te zien. deze films blijven goed. spannend maar ook een beetje ontroerend.

Rubinrot (2013)

Soms is het niet makkelijk om te leven in een familie met vele geheimen. Dat is tenminste wat de 16-jarige Gwendolyn vindt. Tot ze zichzelf plots in het Londen van rond de laatste eeuwwisseling bevindt. En ze beseft dat zij het grootste geheim van haar familie is en niet haar neef, zoals ze altijd gedacht had. Maar wat ze zich niet realiseert, is dat men tussen twee tijdvakken in niet verliefd mag worden. Want dat maakt de zaken ingewikkelder dan ooit…

the gentlemen (2019)

Een drugsbaas en zakenman zit reeds lang in de wiethandel. Nu vindt hij het tijd om eruit te stappen en wil hij zijn imperium verkopen. Hij vindt potentiële kopers in een stel miljardairs afkomstig uit Oklahoma.

een film met een zeer bekende cast ook al is niet iedereen meteen te herkennen. het draait om een drugsbaas die uit het vak wil stappen en zijn wietplantages wil verkopen. maar dan doen sommige mensen er alles aan om zijn imperium goedkoper in handen te krijgen. erg genoten van deze film. de film is spannend maar bevat ook veel humor. kan deze film zeker aanraden.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.